8 Dingen die We Geleerd Van Beyoncé ‘ s Coachella Documentaire Thuiskomst

  • Door

    &

door

Samantha Schnurr

|

Wed., Apr. 17, 2019 6:50 AM

  • Delen

  • Tweet

  • E-mailGetty Images

Een jaar geleden, Beyoncé draaide Coachella in een thuiskomst gehoord over de hele wereld.

Nu, 12 maanden later, de ongrijpbare sterren heeft praktisch genomen fans op het podium met haar voor die monumentale voorstellingen van April 2018 in haar onlangs uitgebrachte documentaire, treffend getiteld Thuiskomst. De Netflix-film, uitgegeven op woensdag, strekt zich uit over meer dan twee uur en verkent die het kostte om haar visie te verwezenlijken bijna een jaar na de geboorte van haar tweeling zoon en dochter van Sir en Rumi.

Verder dan de persoonlijke, Beyoncé ‘ s terugkeer naar het podium in de tijd was tegelijkertijd de historische als ze was—en blijft-to-date—de eerste en enige Afro-Amerikaanse vrouw die de kop van het festival. “Het is moeilijk te geloven dat, na al die jaren, ik was de eerste Afro-Amerikaanse vrouw die kop Coachella”, zegt ze in de documentaire. “Als een zwarte vrouw, heb ik het gevoel dat de wereld wilde me te blijven in mijn vak en zwarte vrouwen voelen zich vaak onderschat. Ik wilde dat we zijn trots op niet alleen de toon, maar het proces, de trots van de strijd, dankbaar voor de schoonheid die wordt geleverd met een pijnlijke geschiedenis en verheugen zich in de pijn, zich verheugen in de onvolkomenheden en de fouten die zijn dus d–n recht. Ik wilde iedereen dankbaar te zijn voor hun rondingen, hun sass, hun eerlijkheid, dankbaar voor hun vrijheid. Het was geen regels zijn, en wij waren abel te maken van een gratis, veilige ruimte waar geen van ons werden gemarginaliseerd”.

Foto ‘ s

Beyoncé ‘ s Sexy Coachella 2018 Ziet

Als gevolg, ze maakte het cultuur historisch black hogescholen en universiteiten het brandpunt en de viering van het haar in de buurt-twee uur op het podium. “Toen ik besloot om te doen Coachella, in plaats van me te trekken uit mijn bloem kroon, was het belangrijker dat ik bracht onze cultuur te Coachella,” legde ze uit van het thema.

Channeling thuiskomst op een historisch zwart hogeschool of universiteit, de ster nam haar Coachella prestaties naar nieuwe hoogten met opvallende elementen, zoals een volledige fanfare, authentieke choreografie, symbolische kostuums en de vorming van haar eigen vereniging, Beta Delta Kappa.

“Ik groeide op in Houston, Texas…ik heb altijd gedroomd van een HBCU. Mijn college was Destiny ‘ s Child. Mijn college was op reis rond de wereld en het leven was mijn leraar,” de zangeres zegt in de documentaire.

“Ik wilde een zwarte orkest. Ik wilde de steppers. Ik nodig de vocalisten. Ik wilde verschillende karakters. Ik wilde niet ons allemaal hetzelfde te doen…het bedrag van de swag is gewoon onbeperkt. De dingen die deze jonge mensen kunnen doen met hun lichaam en de muziek die ze kunnen spelen…het is gewoon zo veel d–n swag. Het is gewoon prachtig, en het maakt me trots,” ging ze verder. “Ik wilde dat iedere persoon die ooit heeft afgewezen vanwege de manier waarop ze kijken om zich als waren ze op dat podium.”

Nu, dankzij de documentaire, fans over de hele wereld hebben de beste stoel om niet alleen de geschiedenis-het maken van de prestaties, maar ook haar bijna twee jaar op reis naar Indio, Californië. Hier is wat Beyoncé onthulde langs de weg:

Lees

Beyoncé Druppels Verrassing Thuiskomst Album Met Blue Ivy Carter

1. Repeteren, Repeteren, Repeteren

Een productie als deze zeker niet ‘ s nachts gebeuren. De moeder van drie onthulde ze vier maanden aan het repeteren met de band en nog vier maanden gewijd aan de choreografie.

“Ik wilde het gevoel de manier waarop ik me voelde toen ik ging naar de Battle of the Bands omdat ik ben opgegroeid met het zien van die shows en dat wordt het hoogtepunt van mijn jaar, dus ik leerde mijn geschiedenis, ik bestudeerde mijn verleden en ik zet elke fout, al mijn overwinningen van mijn 22-jarige carrière in mijn twee-uur thuiskomst prestaties,” zei ze. Ze besteedde zoveel tijd samen, art geïmiteerd leven voor de artiesten.

“Het is letterlijk het gevoel dat we werden in onze eigen universiteit en samen strijden,” de sterren beschreven. “Het uur was ongelofelijk.”

2. Een Baby Verrassing Keer Twee

Als fans en nu weten, de sterren verplaatst haar Coachella prestaties te 2018 nadat ze zwanger was van een tweeling, in 2017. Ze geopenbaard wordt in de documentaire de zwangerschap was onverwacht en moeilijk.

“Mijn lichaam was meer dan ik wist dat het kon,” zei ze, wijzend ze was 218 pond als ze bevallen en had zich ontwikkeld van hoge bloeddruk en toxemia. Ook een van de baby ‘ s hartslag onderbroken meerdere malen, en wekt haar tot een noodsituatie C-sectie.

Met dank aan Parkwood Entertainment

3. De Wederopbouw Van Haar Lichaam

Na de geboorte van haar tweeling, haar Coachella prestaties zou haar grote terugkeer naar het podium—haar “eerste keer terug thuis”—, maar het kwam niet gemakkelijk. “Er waren dagen dat ik dacht dat ik zou nooit meer hetzelfde zijn”, zegt ze openhartig gezegd, samen met beelden van haar eerste repetities terug na de zwangerschap. De ster vreesde haar kracht en uithoudingsvermogen zou nooit meer hetzelfde zijn en de choreografie was moeilijk uit te leggen omdat ze niet het gevoel als zichzelf. Om in vorm te komen en te “herbouwen” haar lichaam, de sterren van de oefening regime bestond uit SoulCycle, andere trainingen en repeteren. Dieet-wise, ze knippen uit koolhydraten, suiker, zuivel, vlees, vis en alcohol. “En ik heb honger,” merkte ze op. Echter, het werk betaalde zich uit, ze realiseerde zich dat als ze droeg een oud kostuum van vóór de zwangerschap.

4. Een Interne Strijd

Afgezien van de fysieke, de ster legde ook het touwtrekken wordt een moeder op haar had, terwijl ze van plan was uit te voeren. “Mijn lichaam was nog niet aangesloten. Mijn hoofd was er niet bij,” zei ze. “Mijn geest wilde worden met mijn kinderen.” In de documentaire, de ster opgemerkt zou ze borstvoeding te geven in haar trailer in tussen het repeteren en brengen van de kinderen als ze kon. “Wat mensen niet zien is het offer,” de zangeres zei.

Als ze duidelijk gemaakt in de film, het balanceren van haar professionele leven met haar leven als echtgenote en moeder van drie, was geen gemakkelijke taak. “Ik heb kinderen, ik heb een huband, ik zorg goed voor mijn lichaam,” zei ze, wijzend op de dagen voor de kinderen als ze kon repeteren voor 15 uur aan een stuk.

Lees

Adele Is Net zo Enthousiast Over Beyoncé ‘ s Documentaire zoals Je Bent

5. Het doen van het Werk

Tijdens de show zelf weerspiegeld de sterren en het ongelooflijke onderneming, Beyonce legde uit het diepst van haar betrokkenheid bij de productie. “Ik ben super specifiek over elk detail. Ik persoonlijk geselecteerd elke danser, elk licht, het materiaal op het werk, de hoogte van de piramide, de vorm van de piramide. Elke patch werd met de hand genaaid, ieder klein detail had een bedoeling”, zegt ze in de documentaire. Ze merkte verder op de vele vergaderingen die zij hadden met de ontwerper Olivier Rousteing over de klederdracht, hun kleuren en silhouetten, evenals de maanden die ze besteedden aan het script van de show. Voor repetities, het team drie soundstages, één voor de band, een voor dansen en één voor de creatieve medewerkers, en Beyoncé zou span alle drie.

“Het is een groot team,” zei ze. “Het duurt een dorp en ik denk dat we werken aan onze limiet.”

Met dank aan Parkwood Entertainment

6. Een Waardevolle Les

Tijdens de voorstelling was een groot succes in Knowles’ leven, zij opgemerkt, “ik zeker duwde mezelf verder dan ik wist dat ik het kon en ik leerde een zeer waardevolle les. Ik zal nooit, nooit duw mezelf zo ver meer.”

“Ik voel me zoals ik ben gewoon een nieuwe vrouw in een nieuw hoofdstuk van mijn leven,” Beyoncé voortgezet. “Ik ben niet eens proberen te worden die ik was,’ zei ze, creditering van haar kinderen voor de verandering.

7. Blue Ivy, de Zanger

Tegen het einde van de film, Beyoncé ’s eerstgeborene, en schijnbaar ontluikende artiest, Blue Ivy Carter, zingt in de voorkant van de camera’ s met hulp van haar beroemde moeder, die fluistert de woorden in haar oor.

“Dat wil ik ook weer,” de 7-jarige zei. “Want het voelt goed!”

Lees

Coachella ‘ s Meest Memorabele Pop Cultuur Momenten, Van Beychella Dat Tupac Hologram

8. Haar Nalatenschap

Uiteindelijk is het Coachella performance ging over veel meer dan de show van sterren. “Het maken van iets dat leven buiten mij, iets dat mensen open en als ze kijken naar magic of zoals ze leven in een tijd dat ’s super special, als het is een dag die ze nooit zal opnieuw beleven, dat is wat ik wil”, zegt ze in de film.

“Ik heb het gevoel dat we iets dat mijn dochter trots, mijn moeder trots, mijn vader trots op, al het volk, dat zijn mijn broeders en zusters over de hele wereld, en dat is waarom ik leef. Ik ben zo gelukkig en dankbaar dat ik in staat ben om al deze gekke ideeën en daadwerkelijk te maken in iets dat geneest mensen en dat kan vonk visie in mensen, dat geeft hen om groot te dromen, dat laat zien dat ze grenzeloos zijn. Het is mogelijk. Als mijn land kont kan doen, ze doen het wel.”

Homecoming is op Netflix streaming nu.