9 tentoonstellingen over mode over de hele wereld de moeite waard reizen

dood. De tentoonstelling omvat 140 werken van de verschillende jaren vanaf 1980-er jaren en tot aan de nieuwe installatie “Manifest”.

Uma Thurman in de lens van Peter Lindbergh

De tentoonstelling gaf mij de gelegenheid om na te denken over mijn foto ‘ s in een andere context dan de mode. Maar ik zeg niet dat mijn foto ‘ s niet een mode-foto, want dat zou verkeerd zijn. Ik sta op de definitie van “fashion fotografie” omdat het voor mij de term betekent niet dat je moet vangen van de mode. Fotografie is veel meer dan mode zelf; het is een onderdeel van de moderne cultuur,

— dus hij zichzelf presenteerde afgelopen juni tijdens een interview voor de catalogus.

Makkelijk kan breken en al snel: de tentoonstelling te bezichtigen van 5 februari tot en met 1 juni in düsseldorf.

Naomi Campbell, Linda Evangelista, Tatiana van Patitz, Christy Turlington en Cindy Crawford

En welke tentoonstellingen je van plan bent om te bezoeken dit jaar?