Aanvallen van woede en psychotherapie: nieuwe openbaringen Ellie Goulding

De Britse zanger sprak over de moeilijke periode in zijn leven.3 Dec 2019 / 18:45 Tekst: Olga Kosikova / Foto: getty images, instagram

Drie maanden geleden, de favoriete zanger van de Britse Koninklijke familie en de vriendin van Prins Harry trouwde met de kunsthandelaar van Caspar Jopling. De voorbereiding voor het feest duurde een jaar, en na het huwelijk van het paar links voor een huwelijksreis in warmere oorden. Maar het bleek, het leven van Ellie Goulding is niet zo rooskleurig. De zanger, bekend voor zijn rustige en lyrische songs, zijn toegelaten en die voor een lange tijd kampt met ernstige psychische problemen. Ze vertelde erover in een interview met de Daily Mail:

Vroeger was het mijn probleem was veel minder rationeel. Ik had een lange loop van de therapie, en nu probeer ik meer te luisteren dan te spreken. Ik ben geen slecht mens, maar dat is wat ik aan het werk moest.

Volgens Ellie, op vele manieren, ze hielp haar man – hij treedt op, “kalmerende”:

Toen ontmoette ik Caspar, de woede verdween gewoon. Maar eerst was het kunstmatig: wanneer u voor het eerst iemand ontmoet die je echt leuk vindt, probeer je niet te laten zien van hun slechtste kant. Dus ik zat vaak met gekruiste benen, was heel voorzichtig uitgedrukt. Nu, het lijkt er op dat als ik een ring, ik kan doen wat ik wil! Maar hij is zo rustig persoon die me hielp zie sommige dingen anders. Met Caspar, werd ik rustiger.

Op lange termijn werken met een persoonlijke therapeut kwam tot bloei. Na een reeks van sessies zijn ze erin geslaagd om de grondtoon van het temperament van de Britse kunstenaar. Zoals vaak het geval is, het probleem kwam uit de kindertijd en adolescentie:

Ik heb problemen in de familie, in het persoonlijke leven. Waarschijnlijk is dit alles versterkt mijn karakter. De therapie heeft mij geholpen om zich te ontdoen van de woede. En we moeten niet vergeten dat de woede niet werken. Dit probleem doet zich niet hoeft te schamen. Alle angry – de vraag is hoe je het doet.

Ellie Goulding