Alexander Lykov: “de Verkoop van watermeloenen, shills en gewicht verkeerde kopers”

De acteur heeft geantwoord op vragen van de lezers van “Antenne”.Foto ‘ s: Sterren In de uitrol van het nieuwe beeld van de “Zeven diners” met uw deelname. Wat u geïnteresseerd in het karakter?

— Het feit dat de hele film is hij stil! Toen ik hoorde dat de rol zonder woorden, ik had te roepen voor al zijn handelen ervaring om deze mysterieuze tekens, alleen het spelen van gezicht en in mijn hart. Mijn held – net een zwerver, die mijn man (de held van de Roman Kurzyna) letterlijk leidt vanaf de straat naar zijn huis voor het diner. Hij eet alle tijd en straalt een totale gemoedsrust. Maar met zo een kalmte en vertrouwen dat het onvermijdelijk om met alle actoren dichter bij de leeftijd van 60 jaar, ik speelde deze rol. Behalve voor mij de film is meer actoren van de “oude garde” – Elena Yakovleva in de rol van moeder-in-law en Vladimir Iljin in een rol van psychische patiënt. Te verschijnen in de “Zeven voor het diner” ik was uitgenodigd door de Kirill Pletnev. We kennen hem voor een lange tijd. Hij studeerde met dezelfde meester als mij, maar op andere tijden – aan de waarnemend faculteit van de Leningrad Academy of theatre arts, film en muziek van Vladimir Petrov Viktorovich. Samen met Cyril, werkten we in de film “Saboteur”.

– Je bent het eerste onderwijs Builder. Gebouwd iets met je eigen handen?

— Na school ging ik studeren in de bouw College, waar hij ontving zijn diploma. Gebouwd (niet alleen natuurlijk, en als onderdeel van een team) en drie huizen in Leningrad, in mijn mening, ze zijn nu slaapzalen. Dit beroep ben ik nog steeds niet laten. Ik heb altijd iets gebouwd, gerepareerd.

– In de film “Khrustalev de auto!” u vakkundig beheerd met een trekker. Lang onder de knie? Wat voor andere voertuigen hebben geleerd om te rijden tijdens haar carrière?

— Leren hoe te rijden een trekker het kostte me twee weken. Er is schijnbaar eenvoudige systeem – twee hendels en drie pedalen. Maar het rotatie mechanisme van de rupsen onder de knie onmiddellijk. Meerdere malen wist te vullen met de trekker en zelfs rijden in het moeras. Maar als gevolg geleerd! In de film, ik was al werkzaam als een professionele trekker en worden ondersteund in met een aanhangwagen is een technisch ingewikkelde zaak. In de film, ik reed waarschijnlijk alle voertuigen met uitzondering van de tank. Maar hij lijkt in controle van de trekker, dus niet in de war raken.

– U heeft een zwarte band in karate. Is het ooit gebeurd dat de vaardigheid in martial arts geholpen in uw leven?

— In zijn jeugd, de tijd was het onrustig. Maar de meeste van deze vaardigheden van pas komen in de film. Ik wil om op te merken dat als je gaat om te oefenen martial arts, ten eerste om goed te draaien. In de opleiding van alle martial arts is erg belangrijk, het uithoudingsvermogen en de kardiotissa. Ik liep altijd goed en snel. Er was zelfs een kampioen in de race op een duizend meter onder de hoger onderwijsinstellingen van de stad.

– Hoe is uw zoon Matthew wonen in Parijs?

— Vloog op een vliegtuig, en dan nog wat gingen met de bus en kreeg. De grap, natuurlijk. Hij is bezig met het modelleren van de business en hebben een grote carrière. Samenwerken met modellenbureaus in new York, Parijs, Milaan, Londen, Tokio en zo verder. In Frankrijk, Matthew ontmoette zijn toekomstige vrouw, mode-ontwerper, en te leven in Parijs. Maar alles is beter aan hem vragen.

Alexander, de zoon Matthew met zijn vrouw, Jessicajthe: “Instagram” Matvej Lykov– Snel uw zoon en zijn vrouw geven je een kleinzoon. En de tijd hebben om tijd te besteden met senioren – David en kleindochter Dunya? Je bent een zorgzame grootvader?

— Alles is al gebeurd, kleindochter Sienna! Mijn vrouw en ik zag de eerste foto, maar het wassen van de voeten zal vliegen later, als de familie van Matthew nu in Madrid. Kleinkinderen – vijf-jaar-oude David en drie jaar oud Dun (ik noem haar mijn Dulcinea) ik hou van tijd doorbrengen, maar ik zal niet zeggen dat ik ben een zorgzame grootvader, bevende over hem. Ik kan met hen op dezelfde golflengte, ik hou van het geluid dat wordt voortgebracht door kinderen wanneer ze worden uitgevoerd, lachen en spelen.

– Een tijd die u werkte part-time verkoop van watermeloenen. Heb jij de geheime hoe om te kiezen voor het goede?

— Het was een levenslustige student, mijn vrienden en ik wilde om geld te verdienen door de verkoop van watermeloenen. Ja, dan handel de meloenen gebracht met geld. Om kopers te verleiden, waardoor gewone watermeloenen in Astrakhan, en een beetje licht gewicht leerde ik snel. Maar hoe kies je eigenlijk nog steeds niet weten, misschien door intuïtie. Nu, wanneer we telden de winst en de resterende product, realiseerde ik me dat we werden zwaar bedrogen wanneer u de aankoop van goederen op de basis. Om terug te vechten, begonnen we aan de verkopen van de resterende watermeloenen aan taxichauffeurs, arme jongens, en verwijzend naar het feit dat het evenwicht dat we brak, gaf ik hen niet meer.

– Heb je ooit het filmen zelf trucs doet?

— Ik kom naar de films als een stuntman. Ik ben gelukkig – toen ik studeerde in het theater Instituut, was de stunt training als een aparte discipline, onafhankelijk van het stadium van de beweging. Afgestudeerden kunnen werken als stunt performer te vliegen, te vallen, te branden, te paardrijden, te hek. Wat ik deed in de film. De meeste van alles wat ik vond de scene met hekwerk. Al in 1989, ik gedupliceerd de vertolker van de rol van Cyrano de Bergerac, in de gelijknamige film. En toen Sergej Zhigunov besloot om te schieten “de Drie Musketiers” en uitgenodigd voor de rol van Treville, de scène met de schermen veldslagen werden speciaal geschreven voor mij.

– Je hebt ongeveer honderd werken in de film. Tijd om te ontspannen?

— De beste rust voor me de zee, liefde om te zwemmen. Het is niet nodig om naar het buitenland op dure resorts. Een paar jaar geleden mijn familie vinden een rustig plaatsje aan de Zwarte zee, het soort club waar mensen en nieuwsgierige ogen. Alleen door een dergelijke vakantie hield ik de hard werkende ritme.

“Zeven diners” (12+), in theaters 14 februari

Baranovskaya zei: waarom doen de kinderen haar telefoon

  • Lees meer

40 komedies die zijn geselecteerd door de kijkers, niet-critici

  • Lees meer

Tijd om te kijken: 12 films genomineerd voor een Oscar-2019

  • Lees meer