Ander Herrera geeft toe dat voetbal soms niet het belangrijkste bij Man Utd

Abonneren Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het versturen van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Voormalige Man Utd middenvelder Ander Herrera heeft laten doorschemeren dat het voetbal was niet de club van het primaire punt van zorg tijdens zijn tijd op Old Trafford.

De spaanse middenvelder bracht vijf jaar met de Rode Duivels, maar vertrok in de zomer een gratis transfer naar PSG .

Herrera won een handvol trofeeën tijdens zijn tijd in Manchester, maar hij beweert dat de prestaties op het veld was niet altijd de enige focus.

Wanneer u wordt gevraagd door Dus te Voet hoe het leven bij zijn nieuwe club werd pannen uit, Herrera zei: “ik kan niet praten over wat er gebeurde in de vorige seizoenen, want ik was er niet bij, maar sinds ik hier ben, wat ik zie is dat ik in een club die denkt dat alleen en uitsluitend over voetbal.

Herrera is genieten van PSG ‘ s aanpak op het gebied van succes
(Beeld: Getty Images)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen

  • Ole Gunnar Solskjaer problemen uitdaging om Man Utd starlet Mason Greenwood

“En dit zeg ik oprecht, want soms, van buiten gezien, PSG kan een glamoureuze kant, dat kan irriteren sommige. Maar hier, we zweten, we trainen, we werken.

“Als ik aankom bij het opleidingscentrum, de physios, podoloog en fysieke trainer zijn al aan het werk… Voetbal, voetbal, voetbal… Leonardo is er elke dag.”

De middenvelder vorderingen voetbal was niet altijd prioriteit bij United
(Afbeelding: de Actie van de Beelden via Reuters)

Maar het toevoegen van zijn oude club United, Herrera zei: “ik was erg blij met die geweldige club. Ik ben erg dankbaar voor de supporters.

“Eerlijk gezegd, ik was enorm gelukkig in Manchester, maar bij de club, er waren tijden dat ik voelde dat het voetbal niet werd beschouwd als het meest belangrijke ding.”

Ed Woodward is bekritiseerd voor zijn focus op commerciële transacties
(Beeld: Getty Images)

Verenigde executive vice-voorzitter Ed Woodward is bekritiseerd eerder voor het plaatsen van een hoger belang aan de club commerciële transacties boven die in verband met team zaken.

Wanneer u wordt gevraagd op wat hij bedoeld met zijn uitspraak, Herrera zou geen verder commentaar, maar voegde eraan toe: “ik wil niet te vergelijken, alles wat ik weet is dat hier, voel ik me alsof ik de ademhaling voetbal aan alle kanten. En ik vind het leuk.”

Lees Meer
Mirror Football Top Verhalen

  • Waarom Wenger ‘ s van Bayern draait

  • Arsenal te verkopen Xhaka in januari

  • Waarom Van Dijk moeten winnen van de Ballon d ‘ Or

  • Solskjaer over de reden waarom hij op de hoogte wil blijven Rojo

Woodward heeft getroffen op alle punten van kritiek op aan te dringen dat, ondanks dat de club een commercieel succes is, voetballer zaken voorrang krijgen boven af-veld business.

“Als je kijkt naar de manier waarop de aanpak veranderd onder de Glazers voor commerciële activiteiten, die heeft geleid tot een extra £2.5-£3,5 miljard,” Woodward zei. “We besteden veel geld aan spelers.”