Andy Cohen lof ongelooflijke surrogaat

Andy Cohen lof ongelooflijke surrogaat

Andy Cohen zal worden “voor eeuwig dank verschuldigd” te zijn surrogaat voor het geven van hem de “ultieme geschenk” van het dragen van zijn zoontje Benjamin.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Andy Cohen zal worden “voor eeuwig dank verschuldigd” te zijn surrogaat.

Andy Cohen

De ‘Watch What Happens Live’ – presentator werd een eerste keer vader op zoon Benjamin, eerder deze maand, en hij prees de “ongelooflijke” de vrouw die hem de “ultieme geschenk” van het vervoer van het kind voor hem.

Hij zei: “[I] werkte bij een organisatie die je helpt bij het vinden van de eiceldonor en de draagmoeder, en je soort pakket het hele proces.

“Ik werkte met een ongelooflijke surrogaat. Ze was in Californië. Draagmoederschap is illegaal in veel staten, waaronder New York. Ik begrijp niet waarom. Het is een vrijwillig proces, uiteraard.

“Mijn surrogaat net zagen het als, ze gaf me het ultieme cadeau. Ze gaf mij het leven.

“Dus ik zal voor altijd aan haar te danken.”

De 50-jarige presentator werd door zijn surrogaat ’s kant, als ze geleverd zijn zoon en knippen van de navelstreng” zich voor het krijgen van om te knuffelen zijn pasgeboren voor de eerste keer.

Andy opgeroepen in een interview met het amerikaanse tijdschrift People: “ik was in de verloskamer. Ik had gehoopt dat hij zou zijn een volledig hoofd van haar, en hij echt overdelivered.

“Dat was het eerste wat je ziet, het hoofd van haar coming out. En ik was verbaasd.

“Hij was zo alert voor de eerste twee uur. Zijn ogen waren wijd open. Hij wilde niet huilen; hij was gewoon rustig. Ik heb er geen woorden voor.”

Andy heeft aangekondigd dat hij aan het voorbereiden was voor de komst van zijn eerste kind tijdens een aflevering van zijn show in December, het vertellen van het publiek, het was iets wat hij had uitgekeken naar zijn “hele leven”.

Andy – wie is de eerste openlijk homoseksuele host van een Amerikaanse late-night talk show – gedeeld: “Vanavond, ik wil je als eerste weten dat na vele jaren van zorgvuldig overleg, een eerlijk bedrag van gebeden en het nut van de wetenschap, als alles volgens plan gaat, in ongeveer zes weken tijd ga ik net vader geworden.

“Dankzij een prachtige surrogaat wie drager is van mijn toekomst. Familie betekent alles voor me en met een van mijn eigen dat ik wilde in mijn hart mijn hele leven. En hoewel het heeft me langer dan de meeste om er te komen, ik kan niet wachten voor wat ik voor ogen worden de meest lonende hoofdstuk nog niet.”

Lees het volledige interview met Andy in deze week is de uitgave van het amerikaanse tijdschrift People.