Anfisa Tsjechov gereageerd op de beschuldigingen over de omvang

 • Nieuws van de show business
 • Fashion
 • Gezondheid en schoonheid
 • Lifestyle
 • Hij en zij
 • Nieuws van de show business
 • Fashion
 • Gezondheid en schoonheid
 • Lifestyle
 • Hij en zij
 • Kinderen
 • Huis
 • Testen
 • Horoscopen
 • De droom interpretatie
 • Wedstrijden
 • Recepten
 • Forum
 • Persoon

Lifestyle / Novatianus Tsjechov gereageerd op de beschuldigingen over de omvang

De volgelingen van de ster in Instagram geloven dat Anfisa “Judith” zichzelf in de foto ‘ s.

In een tijd waarin bodypositive is een van de meest modieuze trends, sommige nog opzettelijk probeert te verbergen van je werkelijke gewicht of kledingmaat. Volgens de meeste abonnees sexy schoonheid Anfisa Chekhova, de ster voortdurend een leugen vertelt over uw kleding maat. Misschien is het feit dat celebrity vaak handgrepen foto ‘ s voor Instagram om jezelf een beetje dunner dan het in werkelijkheid is. Of draagt een strak korset, die volledig trekt Tsjechov.

Foto@achekhova

Onlangs Naomi besloten om alle punten op de i en gepubliceerd in een sociaal netwerk video ‘ s van het project “Model XL”, die betrokken zijn. Post star zei: “Goed, laten we verder praten over mijn 54e, volgens sommige van mijn abonnees, de grootte van de kleding?

Dat is vreemd, ik heb altijd onverschillig voor de cijfers. Ze kreeg zelfs mij een beetje last van. Ik heb het vrij bedoeld zijn leeftijd, gewicht, lengte, grootte.

Nooit begrepen waarom mensen reageren op een nummer en hebben iets te verbergen/te bagatelliseren/overdrijven. Maar mijn echte reden is niet iedereen gegeven. En ik regelmatig beschuldigen van leugens”.

Bekijk dit bericht in Instagram

Publicatie van Anfisa Chekhova (@achekhova) 7 Okt 2019 10:06 PDT

“Natuurlijk, mijn maat en de terughoudendheid van sommige denk ik dat het niet het grootste onrecht in mijn leven, maar ik dacht dat mijn volgelingen moeten worden om te studeren een beetje en om mij te leren kennen.

Ik heb iets te vertellen, te zwijgen… want zij hebben het recht om persoonlijke ruimte, maar liegen is zeker niet over mij natuurlijk, als we niet praten over white lies).

En aangezien de “eerlijkheid” is soms storend voor mij is het leven één van mijn kwaliteiten, vind ik het vreemd dat het kijken naar mijn leven niet opmerken en niet waarderen. Het is vreemd dat voor al deze instagay ik het niet verdienen uw vertrouwen. In het Algemeen, dat is alles wat ik wilde zeggen.

Alle ongelovigen oprecht willen dat je de waarheid nooit in vraag gesteld,” — zei Anfisa.

Materialen

Tags

 • Anfisa Chekhova
 • sterren vormen

Комментарии0ГостьВойти of zaregistrirovatsya

  Abonnement op de nieuwsbrief resulsetmetadata wday.ru u
  termen en voorwaarden