Anne Hathaway stopte met drinken na vijf dagen hangover’

Anne Hathaway stopte met drinken na vijf dagen hangover’

Anne Hathaway stopte met drinken, nadat ze had een kater die duurde “vijf dagen”, want ze kan nooit alleen maar een glas wijn “in een avond”.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Anne Hathaway stopte met drinken, nadat ze had een kater die duurde “vijf dagen”.

Anne Hathaway

De 36-jarige actrice, die drie-jaar-oude Jonathan met haar man Adam Shulman – eerder had gezworen om geen alcohol tot haar zoon wordt 18, en de sterren heeft toegegeven dat ze gestopt met het hebben van een drankje, omdat het haar “niet beschikbaar” en ze kon niet meer ophouden met slechts één glas wijn.

Ze vertelde Tatler magazine: “Mijn probleem is ik hou gewoon van. Dus. Veel is. Maar de manier waarop ik doen het maakt me niet beschikbaar voor mijn zoon.

“Mijn laatste kater duurde vijf dagen. Ik zou het verdiend: het was een dag drinken sessie met vrienden, dat ging in een avond birthday party met een van mijn drinken maatjes. Ik zal nooit die persoon wie kan een verpleegkundige, een glas wijn en een hele avond.

“Ik had gezien dat ik nu een leraar. Of ga in het leger. Of dat er een soort do-gooder met een doodswens. Maar meer waarschijnlijk is dan iets anders wat ik zou hebben is een alcoholist.”

En Anne kreeg een aantal handige huwelijk advies van haar ‘Dark Knight Rises’ co-sterren Sir Michael Caine, 86, die de nadruk legde op het belang van het hebben van een “badkamer”.

Ze voegde eraan toe: “Michael en ik heb niet echt een ring-u-up soort van relatie. Maar hij is altijd erg warm en mooi als we lopen in elkaar over. Hij geeft me het huwelijk advies. Aparte badkamers. Toen hij me vertelde dat ik moest lachen en hij keek me aan en zei, ‘ik ben serieus, het is zo’ n belangrijk onderdeel van het huwelijk.'”

Hoewel Anne heeft genoten van een lange en succesvolle carrière, ze was gewaarschuwd werk zou opdrogen wanneer ze geraakt 35 zo is er trots op om toch bezig te zijn.

Ze vervolgde: “ik was altijd verteld dat als ik eenmaal draaide 35 ik zou veranderen in een pompoen en nooit een goed deel weer. Het maakt me verdrietig dat de wereld vertelt me mijn huid is een of andere manier minder waard dan het vroeger was, maar ik luister niet en ik het niet eens. Ik krijg zo geprikkeld door wordt uitgenodigd voor de show.”

Tagged in Anne Hathaway
Michael Caine