Artem Chigvintsev: ik wil niet leven zonder Nikki Bella

Artem Chigvintsev: ik wil niet leven zonder Nikki Bella

Artem Chigvintsev niet kunt zien zichzelf “een leven zonder” Nikki Bella, zoals hij zei hij vroeg haar met hem te trouwen als hij merkte dat hij wilde niet meer van zijn leven zonder haar.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Artem Chigvintsev niet kunt zien zichzelf “een leven zonder” Nikki Bella.

Nikki Bella en Artem Chigvintsev

De ‘Dancing with the Stars’ professionele voorgesteld om de voormalig professioneel worstelaar in November, en nu zei hij voelde zich klaar om pop de vraag aan Nikki toen hij besefte dat hij wilde niet meer van zijn leven zonder haar.

Hij zei: “Toen wist ik dat ik wilde stellen? Ik kan me niet herinneren een specifieke dag, maar ik herinner me dit gevoel in mijn hoofd te denken dat, weet je, ik zie niet in mezelf door mezelf, een leven zonder Nicole. Dus, een deel van het is, want ik hou van haar en ik voel me gewoon perfect, de perfecte beslissing te maken, weet je wel? Want ik zal eerlijk met u zijn, ik zie mijzelf niet wakker van en voor haar niet om hier te zijn.”

Artem sprak ook over het kiezen van de perfecte ring voor Nikki, die hij toegelaten was “moeilijk” omdat zijn verloofde houdt van “grote, dure dingen”.

Hij voegde eraan toe: “Was het moeilijk? Ja, het was moeilijk. Weet je, eh, om verschillende redenen. Ik denk dat één van de redenen dat ik weet Nicole houdt, weet je, dure dingen en een hoop vrouwen die er zijn. En, als een man, je wilt proberen te geven wat je denkt dat ze verdient.”

Uiteindelijk was hij blij met de ring die hij pakte, en de 36-jarige Nikki is het ermee eens.

Ze spoot tijdens haar ‘De Bellas Podcast’, die ze gastheren naast haar tweelingzus Brie Bella: “ik hou van mijn ring. Dat is de reden waarom ik ga dood voor de juwelier om het formaat en vast, ik wil om te beginnen met het dragen van het.”

Ondertussen, Nikki eerder stond erop dat, hoewel ze blij zijn om te worden betrokken om te Artem, het paar zal niet lopen door het gangpad elk moment snel.

Ze zei: “ik ben super enthousiast, ook al was alles echt heel snel. Ik ben zeker van plan om mijn tijd te nemen om te trouwen. Dat was het enige wat ik vertelde Artem. Ik was als, ‘ik wil niet om een bruiloft te plannen op elk moment snel. Ik wil echt onze tijd wordt aangegaan, en gewoon genieten van het in.’

“Ik ben zeer, zeer gelukkig. Artem is gewoon me geleerd dat liefde kent geen regels, het is echt niet. Het is zo mooi, het is net als dat. Als je gewoon de liefde.”