Ashanti Onthoudt Nipsey Hussle, Aandelen Hun Laatste Sms-Berichten

Mike Coppola/Getty Images voor MTV
Ashanti woont de 2018 MTV Video Music Awards in de Radio City Music Hall op Aug. 20, 2018 in New York City.

Ashanti was gegroeid dicht bij Nipsey Hussle de loop van de jaren door haar zus en haar relatie met de rapper laat zijn vriendin Lauren London. Ze was aanwezig in het Staples Center te zeggen dat haar afscheid van de Los Angeles MC tijdens zijn Viering van het Leven ceremonie afgelopen week. Op maandag (15 April), Ashanti gestopt door Entertainment Vanavond te bevorderen, haar nieuwe muzikale project Vast te zitten, en te onthouden Buurt Nib door het delen van een aantal van haar favoriete herinneringen van Hussle.

“Ik ben nog steeds een beetje ongelovig,” de “Baby” van zanger tot uiting. “Gaan naar de begrafenis, ik denk dat het schokte me een beetje en het werd werkelijkheid, het zien van de kist op het podium. Het was alsof iedereen stond weer als, ‘Dit is echt gebeurd, en het laat zien dat het leven is zo kort en zo kostbaar. Hij is een geweldig persoon en een geweldige spirit. Hij had zo veel meer dat hij aan het doen was.”

De New York native herinnerde zich onlangs opnemen in Nipsey de studio, maar om vroeg te vertrekken toen haar allergieën gehandeld. “Nib was altijd behulpzaam. Het is grappig, want ik was op zoek naar een aantal van de laatste teksten die we hadden, en ik zou opnemen in zijn studio en was als, ‘Nip, ik denk niet dat ik ben gong te maken vanavond. Ik heb allergieën, ik ben niezen, ik heb hoofdpijn,’ zei ze.

Ze herinnerde zich dat Nib werd altijd over welzijn en zelf-verbetering. “Hij was als, ‘Oh, ik heb deze kruiden, die zijn echt goed voor je! Ik weet waar je kunt krijgen een aantal goede dingen!’ En hij zond me links en net als, ‘Sis, ik heb u, u moet het proberen.’ En het maakte me alleen maar verdrietig, want hij was zo ‘ n geweldige geest. Zijn hart was zuiver en hij was altijd bereid om te helpen en altijd heel positief,” Ashanti voortgezet.

Een boodschap die Hussle altijd harped op dat voor altijd zal de stok met Ashanti was zijn zakelijk inzicht, als het ging om het hebben van een participatie in al zijn ondernemingen.

“Een van zijn berichten dat zo krachtig was als kunstenaar [was] het bezit van je master. Weten over de eigenaar. Denken buiten de doos. Niet vasthouden aan deze contracten en het ondertekenen van de dingen die je weet niets over,” de 38-jarige zanger uitgelegd. “Proberen te maken op uw eigen. Het hebben van een eigen platform, je eigen stem. Net te denken buiten de doos en proberen te komen met andere manieren om een ondernemer te worden.”

Bekijk het interview volledig over op ET.