Avril Lavigne & Nicki Minaj Kondigen Samenwerking op de Nieuwe Single ‘Dumb Blonde’

David Needleman
Avril Lavigne

Op Maandag (Feb. 11), Avril Lavigne onthulde de cover art voor haar derde single van haar aankomende Hoofd Boven Water te album. De song, getiteld “Domme Blondje,” biedt Nicki Minaj en is ingesteld op drop dinsdag.

Samen met de kunstwerken, die is voorzien van een close-up van de “Ingewikkelde” zangeres haar mond met een roze lolly, Lavigne getweet wat waarschijnlijk één van de nieuwe song lyrics.

“‘Ik ben een fucking cherry bomb’ #DumbBlonde ft. @NICKIMINAJ. Morgen,” de tweet leest.

Voor haar deel, Minaj gereageerd op de aankondiging met een lange tweet over haar verrassende geschiedenis als een fan van Avril ‘ s muziek.

“Ik gebruikte om te rijden naar mijn werk [at] Red Lobster spelen deze vrouw album voor een uur recht dagelijkse maanden,” twitterde Minaj. “Huilen “ik ben met u”, stralen “ingewikkeld” “dingen zal ik nooit zeggen” “nobody’ s fool” “sk8er boi”. omg. #DumbBlonde tmrw. Deze vrouw is zo ongelooflijk getalenteerd.”

“Domme Blondje” volgt de release van de titel track ‘Hoofd Boven Water’ en ‘Tell Me It ’s Over” de derde release van Lavigne ‘ s komende zesde studio-album — haar eerste sinds zijn gediagnosticeerd met de ziekte van Lyme in 2014.

Check out de cover-art, evenals de paar aankondigingen, hieronder. Hoofd Boven Water zal worden vrijgegeven op vrijdag BMG Records.

“Ik ben een fucking cherry bomb”#DumbBlonde ft. @NICKIMINAJ. Morgen — pic.twitter.com/6EHZbC7VeI

— Avril Lavigne (@AvrilLavigne) 11 Februari 2019

Ik gebruikte om te rijden naar mijn werk @ Red Lobster spelen deze vrouw album voor een uur recht dagelijkse maanden. Huilen “ik ben met u”, stralen “ingewikkeld” “dingen zal ik nooit zeggen” “nobody’ s fool” “sk8er boi”. — omg. #DumbBlonde tmrw. Deze vrouw is zo ongelooflijk getalenteerde — https://t.co/7h75jZHIW2

— KONINGIN (@NICKIMINAJ) 11 februari 2019