Awkwafina heeft geen plannen om drop podium naam maar niet regel het uit

Awkwafina heeft geen plannen om drop podium naam maar niet regel het uit

‘Gek Rijke Aziaten’ sterren Awkwafina niet ziet zichzelf neerzetten haar artiestennaam – die kwam ze met een tiener – maar het zou kunnen gebeuren op een dag.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Awkwafina heeft geen plannen om het neerzetten van haar artiestennaam.

Awkwafina

De ‘Gekke Rijke Aziaten’ star – wiens echte naam is Nora Lum – onthulde haar naam was gemaakt als een kind, en ze voelt zich enorm trots wanneer ze ziet de alias “op een stoel naar achteren of op een call sheet”.

Vroeg of ze kon sloot Awkwafina voor haar eigen naam, ze zei tegen de New York Times: “ik zie niet in het nu. Dat wil niet zeggen dat het niet een mogelijkheid.

“Ik heb Awkwafina toen ik een kind was. Wat ze betekent voor mij meer dan een persona — in het begin deed ik zie haar als het vertrouwen in de ene, de kant die naar buiten komt, dat geeft Nora de paniekaanvallen.

“Maar zoals ik al volwassen zijn ik ben echt dankbaar voor die naam en wat ik heb gezien op geschreven. Om te zien haar naam op een stoel achter-of een oproep blad, dat betekent veel voor mij. Ik denk niet dat ik zou kunnen werpen haar nu.”

De 31-jarige ster is ingesteld om de vrijlating van haar eigen sitcom ‘Awkwafina Is Nora Van Queens’ op Netflix, en opende ze tot over haar ‘herinneringen’ van growing up in de New Yorkse wijk.

Ze voegde eraan toe: “Mijn herinneringen van Queens, zijn verspreid. Er is dit door een familie geschiedenis dat ik van alleen kennen van verhalen, over toen mijn vader opgroeide in Whitestone en mijn groot-opa was eigenaar van een Chinees restaurant Noord-Boulevard.

“Mijn vader woont nog steeds in hetzelfde gebouw groeide ik op in. Mijn oude buren vinden mijn vader en zo zijn ze, ‘ik kan niet geloven dat ze dat hetzelfde meisje.’

“Hij is absoluut ham met iedereen. Hij heeft een leuke tijd met hem.”

Ondertussen, het ‘Afscheid’, actrice eerder toegegeven dat ze soms noemt zichzelf Michelle Pfeiffer te verwarren mensen in de Starbucks wanneer ze met het schrijven van haar naam op een beker.

Ze zei: “Toen ik 15 of 16 was, ik dacht dat de naam ‘Awkwafina’ was geweldig, hilarisch. Ik had nooit gedacht dat iemand ooit zou call me dat. Snijd nu, waar iedereen noemt me dat. Dus dat is goed.

“[In de Starbucks] ik net zoiets als ‘Michelle Pfeiffer’. Alle ‘F’ s in de ‘Pfeiffer’ ze gooit uit een klein beetje.”