Beanie Feldstein opent over lopende verdriet voor de late broer

Beanie Feldstein opent over lopende verdriet voor de late broer

Beanie Feldstein geopend over de lopende verdriet ze het lijden na de dood van haar en Jonah Hill ‘ s broer, JordaniĆ« Feldstein.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Beanie Feldstein geopend over haar voortdurende verdriet na de dood van haar broer.

Beanie Feldstein

Jordan Feldstein overleed aan een pulmonale trombo-embolie – een bloedstolsel in de longen – in de leeftijd van 40 December vorig jaar, en de 25-jarige actrice heeft toegegeven dat haar “ondraaglijk” pijn is soms “constante” is en altijd zal blijven in haar “hoofd en hart”.

In een essay voor InStyle, zei ze: “Verdriet is gewoon onmogelijk, het niet kan worden opgenomen of samengevat of gesloten.

“Voor het beschrijven van de wond verdriet bladeren als u nog geen ervaringen is het om te komen tot het wazig en onscherp. Maar dan zijn er degenen van ons die helaas zie het verdriet in scherpe, niet aflatende focus.”

“De pijn is zo ondraaglijk soms, dus niet aflatende. Maar, naast de stortvloed van gevoelens lekken van mij ten alle tijde, ik heb het verwerken van verdriet (want het is en zal altijd een proces van nooit klaar, nooit gesloten) net als resonante in mijn hoofd als in mijn hart.”

De ‘Lady Bird’ ster ging op aan te dringen dat haar broer was een “opmerkelijk royale, intelligent, liefdevol persoon” en zei dat de Beverly Hills talent manager was een “briljante talent en creatieve geest”.

Ze ging verder: “Hij was een opvallend gul, intelligent, liefdevol persoon. Hij was een geweldige vader, geliefd bij zijn jongens… Hij was een zeer toegewijde zoon.

“Hij was een briljante creatieve geest. En hij was mijn grote broer. Hij gaf me zo veel dingen, met inbegrip van mijn naam.”

De ‘Booksmart’ actrice ging om te vergelijken haar verlies te dragen van een nieuwe bril, de kleur van elke ervaring en elke interactie die ze heeft.

Ze zei: “Het is net als alle van een plotselinge, een bril werden vastgebonden op mijn gezicht. En ik kan het niet ze af. Ooit. En deze brillen maken het me zien de wereld anders dan ik eerder deed.

“De kleuren bloeden samen meer levendig. Maar ze zijn op een of andere manier meer dan ze ooit tevoren waren. Meer viscerale. Meer levendig. Meer aanwezig zijn. Tegelijkertijd uitgestrekter en meer pijn.”

JordaniĆ« en Beanie ‘ s broer, Jonah Hill, gaf hij een paar maanden geleden nog steeds vindt het “pijnlijke” om te spreken over zijn oudere broer langs.

Hij zei: “De enige reden dat ik niet wil praten over het, is omdat het pijnlijk… Niet uit gebrek aan respect. Maar ik mis hem en ik hou van hem en ik wou dat hij hier was.”

Tagged in Jonah Hill