Beyoncé onthult de zwangerschap en geboorte problemen

Beyoncé onthult de zwangerschap en geboorte problemen

Beyonce toegelaten in haar Netflix documentaire die zij had een nood-keizersnede omdat haar baby ‘ s hart stopte in de baarmoeder.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Beyonce had een nood-keizersnede na haar baby ‘ s hart stopte “een paar keer” in de baarmoeder.

Beyonce

De ‘Vorming’ zangeres, die zeven-jaar-oude Blue Ivy en 20 maanden oude tweeling Rumi en Sir met haar rapper man Jay-Z – sprak over de “zeer moeilijk” zwangerschap en bevalling had ze met haar jongste kinderen in haar onlangs uitgebrachte Netflix documentaire ‘Homecoming: Een Film van Beyonce’, onthullen zij leed aan een aantal gezondheidsproblemen in heel.

Uit te leggen hoe haar “verrassing” zwangerschap betekende dat ze moest schroot haar geplande kop in een sleuf aan de 2017 Coachella festival, Beyonce zei: “ik geacht werd te doen Coachella het jaar voor, maar ik zwanger was onverwacht. En hij eindigde als de tweeling die was zelfs nog een verrassing.”

“Mijn lichaam was meer dan ik wist dat het kon. Ik was 218 pond op de dag dat ik aan het bevallen was. Ik had een heel moeilijke zwangerschap. Ik had hoge bloeddruk. Ik ontwikkelde toxemia, pre-eclampsie.

“En in de baarmoeder, een van mijn baby’ hart gepauzeerd een paar keer, dus ik moest een noodsituatie C-sectie.”

De 37-jarige zanger moest “offer” tijd doorbrengen met haar kinderen naar de kop van het festival in 2018, en de ‘Crazy in Love’ hitmaker geleden “spierpijn” toen ze voor het eerst begonnen met het repeteren voor de twee uur durende concert omdat haar “lichaam” was niet langer “aangesloten” op het podium.

Spreken op haar Netflix documentaire, zei ze: “In het begin waren er zo veel spierspasmen en alleen intern, mijn lichaam was nog niet aangesloten. Mijn geest was er niet. Mijn geest wilde worden met mijn kinderen. Wat mensen niet zien is het offer.

“Ik zou dansen en gaan uit naar de trailer en borstvoeding de baby’ s, de dagen dat ik zou kunnen zou ik het brengen van de kinderen. Ik ben gewoon proberen om erachter te komen hoe de balans als de moeder van een zes jaar oude tweeling en die moeten mij en mezelf creativiteit. Fysiek, het was veel te jongleren.

“Het is net, voordat ik kon repeteren 15 uur aan een stuk. Ik heb kinderen, ik heb een man, ik zorg goed voor mijn lichaam.”

De ‘Single Ladies’ – zangeres legde ook uit dat het hebben van kinderen heeft gemaakt van haar een “nieuwe vrouw”.

Ze voegde eraan toe: “ik voel me gewoon zoals ik ben gewoon een nieuwe vrouw in een nieuw hoofdstuk van mijn leven en ik ga niet eens proberen te worden die ik was. Het is zo mooi dat kinderen dat doen.”

Tagged in Jay-Z
Beyonce