Bondgenoot Brooke Kondigt Eerste Solo-Tour: Zie de Data

12/2/2019

door

Rania Aniftos

Jora Frantzis
Bondgenoot Brooke

Vers van Dancing With the Stars en neerzetten van haar nieuwste single, “Niet Goed,” Bondgenoot Brooke maakt zich op voor 2020.

De zangeres nam Instagram op maandag (Dec. 2) om aan te kondigen dat ze is “koken tot iets,” het nemen van een cake uit de oven in de video te onthullen van de data van haar eerste solo-tour. De voormalige Vijfde lid van de Harmonie zal optreden in het Gramercy park Theater in New York City op 16 Maart en de El Rey in Los Angeles op 7 April, met meer data bekend gemaakt worden.

Tickets voor de tour, toepasselijk getiteld Mijn Tijd om te Schijnen, zal gaan over de verkoop vrijdag (Dec. 6) om 10 uur, met Citi voorverkoop begin morgen (Dec. 3) en het Live Nation en Muziek Geeks voorverkoop kick-off op woensdag 10 uur

“IK KAN NIET WACHTEN OM TE SCHITTEREN MET Y’ ALL EN TOT VOLGEND JAAR!!” ze schreef in het bijschrift. Zie de leuke aankondiging video hieronder.

Bekijk dit bericht op Instagram

JONGENS!!! Ik ben ZO blij om eindelijk aankondigen dat MIJN EERSTE SOLO-TOUR waardoor het MIJN TIJD om TE SCHITTEREN!! —- NEW YORK en LOS ANGELES zijn de eerste shows te gaan op de verkoop met meer steden worden binnenkort bekend gemaakt! Tickets in de verkoop gaan deze vrijdag 12/6 OM 10 uur met een paar voorverkoop gebeurt — De Citi voorverkoop begint morgen om 10 uur met de Live Nation en Muziek Geeks voorverkoop gebeurt woensdag om 10 uur. IK KAN NIET WACHTEN OM TE SCHITTEREN MET Y ‘ ALL EN TOT VOLGEND JAAR!! –❤️ Waar anders denk je dat ik zal worden om mijn #TimeToShineTour!? Blijf op de hoogte… — Klik op de link in mijn biografie voor meer informatie!

Een post gedeeld door Ally Brooke (@allybrooke) op 2 Dec 2019 bij 10:01 am PST