Brad pitt gaf een openhartig interview met Anthony Hopkins: “ik heb niet gehuild in 20 jaar”

Het gesprek van twee legendarische acteurs, het creatieve Duo die bekend is bij het publiek in de film “Meet Joe black”, gepubliceerd in het tijdschrift Interview.3 Dec 2019 / 13:00 uur Tekst: Olga Kosikova / Foto: stills uit de film, getty images

Brad pitt sprak met zijn senior collega, 81-jarige Anthony Hopkins op een film, foutjes, kinderen, en emoties. Pitt gaf toe dat te lang is emotieloos, maar nu viel alles op zijn plaats dankzij de mensen om hem heen, gemeen met Angelina Jolie kinderen:

Ik heb niet gehuild voor over twintig jaar. Maar nu, in dit stadium van mijn leven, werd ik steeds gevoeliger worden. Raak me aan, mijn kinderen, mijn vrienden, gewoon iets nieuws.

Echter, hij is ervan overtuigd dat zijn nieuwe gevoeligheid is een “goed teken”:

Ik weet niet waar en wat het zal brengen, maar ik denk dat dat een goed teken.

Anthony Hopkins, Angelina Jolie en brad pitt

Op de vraag van Hopkins, die in zijn begrip van de betekenis van de wijn, de acteur zei het volgende:

Ik begrijp het als een daad van vergeving voor elk van mijn keuze, waar ik niet trots op. Ik waardeer de fouten omdat ze leidde me naar andere wijsheid, die, op zijn beurt, zal mij leiden tot iets anders.

Vervolgens pitt, hoewel hij geen namen (bijvoorbeeld, zijn ex-vrouw Angelina Jolie), maar zeer openlijk delen hun gedachten over de fouten in de loop van het leven:

We moeten het accepteren van onze fouten, het accepteren van onze zwakheden, onze verwarring. Dit is een charme. Helemaal verkeerd, maar het is de volgende stap na een fout bepaalt de essentie van de mens. We zijn allemaal mensen en willen om betekenis te vinden in het leven. Maar om dit te bereiken, moeten we twee dingen: om de creatieve sappen stromen en worden met degenen die we liefhebben.

Anthony Hopkins en brad pitt in de film “Meet Joe black” (1998)