Caitlyn Jenner weigert te praten over geslachtsverandering op ik ben Een Celeb ‘uit respect’

Abonneren Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het versturen van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Caitlyn Jenner komt in Australie en ik ben Een Celeb deze week – maar zegt dat ze niet praten over van alles Down Under.

Caitlyn – voormalig Olympisch gouden medaillewinnaar Bruce Jenner – had geslachtsverandering chirurgie in 2017.

Maar ze zegt: “Het is niet iets waar ik over praat. Ja, ik had geslacht bevestiging en dat was voor mij belangrijk. Voor veel trans mensen het is niet belangrijk voor hen. Maar voor mij was. Vrouwelijkheid en de vrouw is in je hersenen en in je ziel. Dat is het probleem.

“Het is niet wat er tussen je benen. Dus ja, ik had het gedaan. Maar dat is al uit respect voor mij, mijn privacy, maar ook respect voor de gemeenschap. Het is echt niet iets om je over te praten.”

Caitlyn Jenner weigert te praten over geslachtsverandering op ik ben Een Celeb ‘uit respect’
(Afbeelding: WireImage)

Caitlyn, 70, verdient het £500.000, – een van de grootste kosten. Haar campmates zijn Girls Aloud-ster Nadine Coyle en EastEnder Jacqueline Jossa.

Maar Caitlyn, die gebruikt worden om getrouwd te zijn met Kim Kardashian ’s moeder Kris, zegt ze is niet geladen. Spreken Piers Morgan vorig jaar, zei ze: “ik betaal de huur en ik doen het gewoon prima. Er is deze perceptie u bent de moeite waard $100million en het is niet zelfs dicht.

“Ik word goed betaald worden voor het maken van de show, maar het niet hebben gedaan, de show in twee jaar. Ik ben geen miljonair. Ik ben het niet waard een miljoen dollar.”

Caitlyn – voormalig Olympisch gouden medaillewinnaar Bruce Jenner – had geslachtsverandering chirurgie in 2017
(Beeld: Getty Images)

Lees Meer
Showbiz editor ‘ s picks

  • Het is eindelijk hier!

  • Kylie en Drake ‘ s ‘geheime affaire’

  • Dec ‘ s Down Under

  • Lottie de familie van angsten

Caitlyn zegt ze is niet belast door het vooruitzicht van Celeb ‘ s beroemde Bushtucker Proeven.

En als campmates per ongeluk haar bellen Bruce ze niet thuis.

Ze voegt eraan toe: “Het gebeurt. Ik was Bruce voor een lange tijd. Mensen maken fouten en het is fijn.”