Camila Cabello heeft vond Shawn Mendes sinds 2015

Camila Cabello heeft vond Shawn Mendes sinds 2015

Camila Cabello had gevoelens voor een vriend Shawn Mendes sinds 2015, wanneer ze voor het eerst samen op ‘ik Weet Wat Je Deed Afgelopen Zomer’.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Camila Cabello had gevoelens voor Shawn Mendes sinds 2015.

Shawn Mendes en Camila Cabello

De 22-jarige zanger heeft alleen de datering van de ‘In Mijn Bloed’ hitmaker sinds juli van dit jaar, maar heeft toegegeven dat ze “, verbonden met hem, als meer dan een vriend” toen ze voor het eerst werkten samen aan hun 2015 hit ‘ik Weet Wat Je Deed Afgelopen Zomer’.

Ze zei: “In ‘ik Weet Wat Je Deed Afgelopen Zomer,’ ik heb echt een band met hem als meer dan een vriend. Ik denk dat hij dat ook doen, maar we waren beiden erg jong, en hij voelde de druk van zijn carrière.

“Ik denk niet dat we wisten wat te doen met die gevoelens. Het was een lastig ding waar we beiden vonden elkaar leuk, maar we waren niet samen. Het was gewoon raar.”

Na hun 2015 samenwerking, de combinatie van “niet zo veel tijd doorbrengen samen”, totdat ze werden herenigd eerder dit jaar, toen ze werkten aan hun juni 2019 track ‘Senorita’.

En tijdens het opname proces, Camila geeft toe aan haar gevoelens voor de 21-jarige muzikant kwam boven borrelen.

Ze toegevoegd aan Rolling Stone magazine: “Onze wegen gewoon niet het kruis op die manier romantisch totdat we begonnen weer en schrijven. Voor mij is het gewoon bracht het terug.”

Ondertussen, de ‘Havana’ hitmaker eerder beleden, Shawn “feels like home” haar.

Ze zei: “ik ben zo blij. Ik heb hem gekend voor een lange tijd, en ik weet niet, hij voelt net als thuis. Ja, ik ben echt blij.”

Camila gaf ook toe dat ze “echt, echt houdt van haar” vriendje “veel”.

Ze legde uit: “Het was zo leuk! Weet je, we zijn vrienden voor een zeer lange tijd en we waren een beetje zoals we gewoon niet … er was een periode waar we niet hangen als veel gewoon, want we waren allebei bezig en dit nummer was echt leuk, want we kregen te hangen en er weer uit zoals wij deden op het nummer we eerder deed – ‘ik Weet Wat Je Deed Afgelopen Zomer’ – dat was toen we heel dichtbij. Dit was precies zoals we hadden zoiets van ‘oh yay, we krijgen te pals en gewoon rond te hangen’ … Ja, we zijn best tevreden, echt, ik hou echt heel veel van hem.”