Cara Delevingne: ik voel me als de meest lastige persoon in de wereld

Cara Delevingne: ik voel me als de meest lastige persoon in de wereld

Londen-geboren-model Cara Delevingne heeft geopenbaard ze soms voelt het als “het meest lastige persoon in de wereld”.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Cara Delevingne soms voelt het als “het meest lastige persoon in de wereld”.

Cara Delevingne

De 26-jarige ster, die heeft genoten van het succes als model en actrice – heeft toegelaten te worden lijden van twijfel aan zichzelf, ondanks haar sterrenstatus.

Cara beleed: “Soms ben ik de meest lastige persoon in de wereld in mijn lichaam en mijn huid. Soms ben ik veel te zelfverzekerd.

“Ik denk dat het een constante reis.”

De ‘Suicide Squad’ – actrice bleek ook dat ze gebruikt om make-up als iets wat ze kon verbergen achter.

Spreken Elle, ze vertelde: “ik had niet echt begrijpen make-up heel erg als een kind, hoe je het kunt een ongelooflijk ding om te gebruiken. Voor mij was het iets meer om zich achter te verbergen of voelen als iemand anders in plaats van echt te genieten van uw schoonheid.”

Cara is bekend om haar bold fashion keuzes, maar de in Londen geboren schoonheid heeft aangedrongen ze kan niet worden gedefinieerd door wat ze draagt.

Ze weerspiegeld: “[Wat je draagt] niet dicteren waar u zich op het spectrum van vloeibaarheid en geslacht.

“Dit is nog steeds van mij. Ik dacht dat het dragen van een roze jurkje mij een ‘girly girl.’ Het is niet waar. Ik kan nog steeds draagt een roze jurk en lang haar heeft, en nog steeds niet een girly girl. [I] aan het spelen was met dat: Het hoeft niet allemaal samenhangend.

“Je kunt [dragen] geen make-up, maar het dragen van een jurk, of een volledige make-up en het dragen van een trainingspak.”

Eerder dit jaar, Cara gaf ze nooit echt het gevoel dat “mooie” tot iemand haar verteld dat ze van haar hield.

De model-turned-actrice – die eerder gedateerd St. Vincent – gedeeld: “ik voel me alsof ik voor het eerst echt gevoeld mooi was wanneer iemand werkelijk vertelde me dat ze van me hield. Zonder iets anders, zonder dat een van de dingen die ik dacht dat het me zou nemen om zich mooi.”

Tagged in Cara Delevingne