Cardi B verdedigt Grammy winnen

Cardi B verdedigt Grammy winnen

Cardi B heeft genomen om de sociale media te verdedigen van haar Beste Rap Album winnen bij de Grammy Awards, dringen ze verdiend het zo veel als ieder ander genomineerd.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Cardi B heeft verdedigd haar overwinning op de Grammy Awards.

Cardi B

De ‘Bodak Geel’ hitmaker ging naar huis met de Beste Rap Album prijs op zondag (10.02.19) ceremonie voor haar debuut-LP ‘schending van de Privacy’ en verdedigde de Recording Academy is de beslissing tot gunning van haar de gong.

Ze schreef op Instagram: “Sliepen in de studio op de lederen banken voor 3 maanden recht, migraine, in Atlanta in Miami, in de buurt van mijn familie. Ik heb 4 nummers die niet konden maken van het album mijn neus was zo benauwd bro ik was huffy gezwollen … ik had @offsetyrn en @brooklyn.johnny uitreiken naar de wereld voor een vers op de top van dat ik was druk [sic] oorzaak iedereen had het vermoeden dat ik zwanger was en ik, die voortdurend het lezen van Cardi je ‘DOM,’ JE VERPEST UW CARRIÈRE,’ WAAROM ZOU JE EEN BABY AAN HET BEGIN VAN JE CARRIÈRE … Mijn album ging #1 en besteden [sic] 21 weken recht op de billboard top tien! Elk nummer is van goud of platinum of hoger. Ik luister naar mijn album en ik huil omdat ik weet dat de hel ging ik thruu doen het album is altijd een bitterzoete herinnering. (sic)”

Tijdens haar speech, Cardi was zichtbaar emotioneel nam ze op het podium en grapte ze: “Ooh de zenuwen zijn zo slecht. Misschien heb ik nodig om te beginnen met het roken van wiet!”

Daarna ging ze op om hulde te brengen aan haar zeven maanden oude dochter en die duwde haar op het voltooien van de record tijdens haar zwangerschap.

Ze zei: “ik dank mijn dochter. Ik heb het niet alleen om dank je te zeggen, want ze is mijn dochter. Het is omdat, weet je, toen ik ontdekte dat ik zwanger was, mijn album is niet compleet. Ik had graag drie nummers die ik zeker dat jullie weten hoe het was. We was als, ‘We moeten dit album gedaan, dus ik kon schieten van de video’ s terwijl ik nog steeds niet te zien. Het was een zeer lange nachten. Hij [haar man Offset] was als ‘you gonna hebben deze baby, en ga je het maken van dit album.'”