Celine Dion is een eerbetoon aan de man René Angélil op dood verjaardag

Celine Dion is een eerbetoon aan de man René Angélil op dood verjaardag

Celine Dion heeft betaald eerbetoon aan haar man René Angélil op de vierde verjaardag van zijn dood.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Celine Dion denkt over haar overleden man “mooie glimlach” elke dag.

René Angélil (c) Instagram

De ‘My Heart will Go On’ hitmaker heeft betaald eerbetoon aan haar geliefde echtgenoot René Angélil – die overleed op 14 januari 2016 – op de vierde verjaardag van zijn dood en bedankte hem voor het “waken over” haar en hun zonen René-Charles, 19 en 10-jarige tweeling Eddy en Nelson.

Het nemen van haar Instagram-account, Celine staat een foto van René knuffelen tot een pup en ze schreef: “Il n’ y a pas une journée où je ne pense pas à ton magnifique sourire. De Tu nous manques, merci de veiller sur nous mon amour. Je t ‘ aime, Céline xx…

.

“Er is geen dag die voorbij gaat zonder me aan het denken over je mooie glimlach. We missen je, ik dank u voor het kijken over ons mijn liefde. Ik hou van je. Céline xx…(sic)”

De 51-jarige zanger onlangs toegelaten, ze is open voor het vinden van liefde opnieuw en remarrying, maar ze is niet bang, als zij niet het vinden van een nieuwe partner, want ze heeft nog steeds de music manager “binnen” haar.

Gevraagd of ze staat open voor de remarrying en als ze weer dating, zei ze: “ik heb geen date. Ik heb geen vriendje en weet je, het betekent niet dat ik niet iemand in mijn leven. Als ik dat doe, dat zou geweldig zijn. Als ik het niet, dat zou geweldig zijn, want ik ben nog steeds in de liefde.

“Zodra je in de liefde zo veel, je weet, ik woon al mijn hele leven met Rene. Hij is nog in mij. Ik zie hem door de ogen van mijn kinderen elke dag. Ik ben zo gepassioneerd over het leven en ik ben zo gelukkig om van mijn drie prachtige zonen.

“Maar, ik houd alles open. Als het gebeurt, ik ben niet op zoek naar dat. Ik denk dat het iets is dat gebeurt, dat je het gevoel, dat komt, en nu, als ik iemand in mijn leven, zou ik u vertellen, want ik heb een open boek al mijn hele leven. Als ik dat doe, ik kom terug en u erover vertellen.”

Tagged in Celine Dion