Chanelle Hayes blijft pronken zeer indrukwekkend gewichtsverlies als ze onthult haar kleren niet meer passen in haar

Door Emma Osborne

Woensdag, 17 April 2019

Chanelle Hayes is op een nieuwe gezondheid-en fitness-regime in een poging om gewicht te verliezen [Wenn]

Chanelle Hayes geopenbaard haar indrukwekkende gewichtsverlies op Instagram na het aanbreken van een nieuwe gezondheid-en fitness-regime.

In de foto ‘ s, 31 jaar oud kan worden gezien showt haar slankere lichaamsbouw volgende twee uur trainen in de fitnessruimte.

Met een paar strakke zwarte legging en een ingerichte roze top, de moeder-van-één had duidelijk werkten zich in het zweet door deel te nemen in twee lessen.

Naast de beelden, de voormalige Big Brother-ster schreef: “Vóór en na twee uren van HARD WERKEN. #instagramvsreality #bodypump #bodyattack”.

Top Verhalen


Chanelle Hayes pronkt ongelooflijke gewichtsverlies transformatie


Chanelle Hayes blijkt pijnlijk op zoek zonnebrand als ze glijdt in bikini in Spanje


Liefhebbende moeder Chanelle Hayes hoofden op een spaanse vakantie met zijn twee zonen

Chanelle geopenbaard haar indrukwekkende gewichtsverlies op Instagram als ze uitgewerkt in de fitnessruimte [Instagram]

Bekijk dit bericht op Instagram

Deze top is een maat 18 en was strak op mij en niet eens mijn billen aan de achterkant of onder mijn fly rits aan de voorkant! Nu is het volledig baggy en naar beneden hangt aan de achterkant van mijn knieën! Ik kan het nog steeds een lange weg te gaan, maar voor mij is dit de #transformationtuesday ik voel me er erg trots op! Ook de zwarte jeans letterlijk niet zonder vallen nu! #healthylifestyle #weightloss #gewicht #discipline #strijd #fatloss #reis #fitness #fitnessmotivation

Een post gedeeld door Chanelle Hayes (@chanellejhayes) op

 

En net een dag eerder, Chanelle nam om Instagram te onthullen haar favoriete paar zwarte jeans zijn nu “falling down”.

Het delen van een side-by-side snap van de outfit, de media-persoonlijkheid zei: “Deze top is een maat 18 en was strak op mij en niet eens mijn billen aan de achterkant of onder mijn fly rits aan de voorkant!

“Nu is het volledig baggy en naar beneden hangt aan de achterkant van mijn knieën! Ik kan het nog steeds een lange weg te gaan, maar voor mij is dit de #transformationtuesday ik voel me er erg trots op! Ook de zwarte jeans letterlijk niet zonder vallen nu!”

Meest Populair

Katie Price laat dochter Prinses schamen als ze ‘knijpt’ in kinderkleding

Chanelle Hayes verlies van het gewicht: Big Brother-ster onthult indrukwekkende body transformation

Eerste Data koppels: Die zijn nog steeds samen, getrouwd of met kinderen?

Natuurlijk, de fans waren snel aan te moedigen Chanelle om door te gaan met haar reis, als ze merkte op hoe “geweldig” was ze op zoek.

“Goed gedaan meisje, keep it up . Je hebt gedaan, geweldig xxx,” iemand schreef, terwijl een andere grapte: “Je bent geweldig je toon ons de strijd van echte mensen en echte mama’ s.”

De moeder-van-twee heeft er geen geheim van haar worsteling met haar gewicht over de jaren [Wenn]

De 31-jarige onthulde ze was het begin van een gezondere levensstijl op na de geboorte van haar zoon Frankie [Wenn]

Een derde persoon ontsprongen: “Je hebt gedaan geweldig goed gedaan. Deffo het nemen van inspiratie.”

Chanelle, wie heeft er geen geheim van haar worsteling met haar gewicht in het verleden heeft geopenbaard ze is yo-yo-ing van een omvang van acht tot een grootte 18 na de geboorte van haar twee kinderen.

In 2014, de werkelijkheid ster verloren vier stenen, maar kort nadat ze toegelaten tot het verkrijgen van een verdere zes stenen voor de geboorte van haar tweede kind, Frankie, met ex-vriendje Ryan Oates.

Chanelle Hayes is een maat acht in 2007, toen ze naar roem geschoten op Big Brother [Wenn]

Chanelle Hayes gedeelde deze custom picture-in-2017 [Chanelle Hayes/Instagram]

Chanelle is een liefhebbende moeder die acht-jaar-oude Blakely en één jaar oude Frankie [Instagram/Chanelle Hayes]

In 2017, Chanelle nam deel in een openhartig interview met Phillip Schofield en fitness fanaat Davina McCall op Deze Ochtend.

De media-persoonlijkheid geopenbaard: “ik wil meer kinderen – niet meteen duidelijk, want het is in principe onmogelijk, maar het is iets wat ik wil.

“Ik ben een 18 nu. Ik ben te zwaar. Ik ben op pijnstillers nu, want ik ben te zwaar voor mijn frame. Ik kan amper opstaan met mijn rug. En het is meer zo als mijn linker knie pijn doet, niet buiten adem dingen doen, dat is niet cool.”

De voormalige Big Brother-ster vaak houdt de fans up-to-date op haar fitness reis [Instagram]

Top Verhalen

Chanelle Hayes zegt dat ze ‘betreurt niet aan de magere zoals Cheryl’

Verwoest Chanelle Hayes ONTPLOFFING wreed vet shamers die haar het slachtoffer van een gemene meme

Chanelle Hayes viert lichaam vertrouwen als ze sporten schraal gele bikini

Celebrity Nieuws
Chanelle Hayes

Celebrity

Meest Populair

Meghan Markle schrijft over Kate Middleton voordat ontmoette ze Prins Harry

Chanelle Hayes pronkt ongelooflijke gewichtsverlies transformatie

Binnen Greg Shepherd ’s mama’ s bruiloft als hij vliegt huis van Dubai met zijn vrouw Billie Faiers