Charlize Theron: Acteren is een geschenk

Charlize Theron: Acteren is een geschenk

Charlize Theron zegt acteren is een “gave” en ze voelt zich overweldigd dat ze krijgt om te werken in de film-industrie.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Charlize Theron zegt acteren is een “gave”.

Charlize Theron

De ‘Long Shot’ ster werd beloond op de 33ste Jaarlijkse American Cinematheque Awards en ze gaf toe dat ze voelt zich overweldigd dat ze krijgt om te werken in de film-industrie als onderdeel van haar lange carrière.

Spreken Entertainment Vanavond na het toekennen van de American Cinematheque Award, die wordt gegeven aan degenen die een aanzienlijke bijdrage aan de waarnemend wereld, zei ze: ‘De baan is zo’ n geschenk. Het feit dat ik krijg om dit te doen. Dingen zoals vanavond maakt je echt nadenken over de reis en hoe je hier komt en dat je alles wat je hebt ervaren en vochten.

“Het bedrag van het harde werk die je er in steekt, maar ook van de vrijgevigheid van zo veel mooie mensen, en ik voel me echt overdonderd. Ik voel me overweldigd door alle … En ik ben gewoon proberen om niet te knoeien mijn make-up te snel op. Ik wil op zijn minst mooi uitzien voor een beetje voordat ik begin lelijk huilen.”

Het was een fantastische week voor de 44-jarige actrice, die ook pakte de Hollywood Career Achievement Award tijdens de Hollywood Film Awards.

Op de vraag wat haar favoriete film was, zei ze: “ik bedoel, het is moeilijk ze echt zijn als uw kinderen. Maar ik denk dat ‘Monster’ was zeker een moment in mijn carrière waar ik realiseerde zich dat de kans die ik kreeg was een kans om te laten zien dat ik meer kan en het heeft mijn carrière. Na dat, ik hoefde niet te vechten zo hard voor hen interessante onderdelen meer, en meer mogelijkheden op mijn weg kwam te krijgen buiten mijn comfort-zone en de dingen doen die misschien niet verwacht voor mij. Ik denk dat vanaf dat moment bouwde ik een carrière die heeft gedefinieerd wat ik echt wilde mijn carrière niet typecast, niet stereotype rollen, maar om echt dingen doen die interessant en daagt de psyche van hoe kijken we naar mensen.”

Getagd Charlize Theron