Charlize Theron in de American Cinematheque Award: een lederen Dior jurk met perforatie en honorary award

Roddels

0

9 November 2019, 19:47

Charlize Theron

Charlize Theron is terug in de spotlight — dit keer de actrice verscheen in de American Cinematheque prijsuitreiking, waar hij won niet alleen een honorary award, maar lofbetuigingen van de mode critici.

Statuse voor outstanding achievement in cinematography Theron ontvangen uit de handen van zijn collega Seth Rogen. De actrice toegelaten vanaf het podium dat zelfs nu, na zo vele jaren in de industrie, steeds laureaten van de prestigieuze awards, ze geloofde niet in wat er gebeurt.

Dank aan de organisatoren voor deze prijs, ik ben echt verbaasd. Een eenvoudig mens in mij elke keer kan het niet geloven dat dit echt gebeurt.

Heel vaak voel ik me ongemakkelijk als mensen praten over mij en mijn werk in de film zo veel leuke dingen. Ja, ik heb veel werk, maar nog geluk speelde een belangrijke rol in waar ik nu ben. En ik zal het nooit vergeten.Ik denk dat over deze geweldige avond als ik op het hart zal moeilijk worden. En ik zullen kracht putten uit die herinneringen.

Op het evenement, Charlize verscheen in een zwarte lederen jurk met perforaties van het Huis van Dior, het gezicht van die is voor meerdere jaren. Een aanvulling op de manier puntige schoenen en stoere ringen compleet met lichte oorbellen.