Chloe Bloem, Cardi B Glam Grammy Pianist, Vertelt Liberace ‘ s Crystal Piano En Wordt aangezien voor Cardi

Chloe Bloem
Chloe Bloem

Zelfs iets mooier dan de grand piano bedazzled in strass steentjes op de nacht van zondag op maandag de grammy ‘ s het podium was de pianist zelf. Aan Chloe Bloem: de klassiek geschoolde pianist die stal de show met haar introductie van Cardi B ‘ s uitvoering van “Geld.”

Het eerste schot van de voorstelling geopend met Bloem serveren alle soorten looks. Gekleed in een elegante zwart-witte jurk, haar haar strak naar achteren in een strakke paardenstaart, Bloem had kijkers met ontzag over haar talent. Sommige kijkers zelfs verward haar voor Cardi B, die had een soortgelijke rode loper look die nacht met een glad kapsel en ruffly jurk.

Maar de 33-jarige componist, schrijver en muzikant felle prestaties werd meteen een social media sensatie en had iedereen zich af wie ze was.

Tijdens een Q&A met Billboard, Bloem vertelt over haar debuut Grammy ‘ s, de prestaties, het werken met Cardi B, en wat te verwachten van haar in de toekomst.

Wat was het voorbereiden voor deze performance?

Het was echt een leuke week van de repetities. Cardi was zo mooi en zo lief en echt maakte me bijna aan het huilen, omdat ze was zo mooi. Als ze wilde dat ik om te schitteren. Ze wilde dat ik mijn eigen moment. Ze wilde mij op mijn eigen, en dat is verrassend om te zien dat een kunstenaar zo vriendelijk en gul met het podium.

Wanneer u voor het eerst kreeg het bericht dat u zou optreden met Cardi B, wat was uw reactie?

Ik had zoiets van “Wacht, wat? Echt?” Het was schokkend. Ik kon niet vertellen wat niemand over, omdat ze waren als, “Je kunt niet tegen iemand zegt.” Dus het was, “Is het dan echt gaan gebeuren?” Dus in principe, als mijn Instagram in aanraking kwam met Cardi en haar team, ze hadden zoiets van: “Oh ja, we willen haar zijn.” En als ze die beslissing nam ik was zo opgewonden. Ik bedoel, het is het soort publiek dat ik altijd al wilde spelen, en ik weet dat het gek klinkt, want ik ben een klassiek musicus, maar ik heb altijd al willen spelen voor een publiek als dat van gisteravond. Mensen die hou gewoon van muziek, mensen die er zijn om van muziek te genieten en plezier te hebben.

Je hebt gewerkt met een aantal van de grootste namen in de muziek industrie, met inbegrip van Babyface, Celine Dion, Nas en nu Cardi B op de Grammy podium. Met uw achtergrond, hoe een klassieke pianist overgang naar de pop en hip-hop wereld?

Een aantal van mijn grootste inspiratiebronnen opgroeien in de muziek niet per se alleen klassieke musici. Ik hield van klassieke musici, maar ze waren niet pianisten. Ik was ook zo geïnspireerd door schilders en violisten. Ik was een enorme Beyoncé fan heel vroeg op. Ik hield van het kijken naar haar live-video ‘ s en heb zo veel prestaties inspiratie van haar, de manier waarop ze verbindt met het publiek. Ik denk dat ik van nature in staat om een pop-gevoeligheid als het gaat om het schrijven van muziek. Ik begrijp pop muziek. Dus ik denk dat het verschil voor mij als ik in staat ben het te combineren met klassieke pop, want ik begrijp beide genres. Ik luisterde naar zo veel popmuziek opgroeien.

Wanneer de show werd geopend, we zagen u, en veel mensen dachten dat het was Cardi B het spelen van de piano, omdat jouw outfit soort echo van wat Cardi droeg op het tapijt. Was dat een bewuste keuze?

Nee [lacht] dat was geen opzet. Dat was gewoon de manier waarop ze geschoten, denk ik. Ze wilde beginnen met de vingers en vervolgens omhoog naar het gezicht. Het was helemaal niet gepland. Ik had echt de meest geweldige stylisten. … We kozen de meest epische jurk, en dan is het uiteindelijk niet uit te werken. En dus zetten ze me in iets anders en dan Cardi kwam in de repetitie en was als, “ik wil Chloe te staan meer en meer extravagante en meer couture.” Dus dan is mijn stylist liet haar [zwart-wit] te kleden, en Cardi ‘ s zoals, “Ja, die ene.”

Wat was het uitvoeren terwijl Cardi was twerking op de top van de piano? Is het de taak moeilijker of afleiden?

Goed, het maakte het nog beter! Het maakte me in het meer. Het gaf mij meer energie en maakte alles een stuk leuker. En er is een beschermende laag aangebracht boven de piano. Het werd opnieuw ontworpen om te worden in staat om het gewicht van een menselijk lichaam.

Hoe heb je gebruik van Liberace ‘ s beroemde strass piano?

Ik heb gewerkt met de Liberace Foundation voor een paar jaar nu. En zo als toen ik erachter kwam dat ik aan het doen was dit de prestaties, stelde ik hen, ik had zoiets van “Hey, weet je dat de crystal Liberace piano is veel kleiner. En het is in Vegas, dus het is erg makkelijk om te verplaatsen. Waarom doen we dat niet gebruiken?” Cardi en haar team vond het een goed idee, zodat ze per vrachtwagen over een paar dagen voor de voorstelling. En dat is hoe het gebeurd is.

U net getekend bij Sony Meesterwerken — gefeliciteerd met dat. Wat kunnen we verwachten van u de toekomst muzikaal?

Ik ga het zeker meer doen instrumentale covers. Ik denk dat ik wil vasthouden aan wat ik heb bekleding. Ik ben bezig met instrumentale covers van Drake, Adele, natuurlijk Cardi en veel van hip-hop artiesten en de aard van het draaien van hun melodieën in de klassieke. Dus ik zal het zeker doen. En dan heb ik ook echt wil doen veel meer te produceren, omdat je weet dat er niet veel vrouwelijke producenten die er zijn, dus ik hoop dat ik nog veel meer van dat jaar.

Met je prestaties van de afgelopen nacht, je werd meteen een virale sensatie op het internet en waarschijnlijk opgedaan veel nieuwe fans. Wat is een ding dat je wilt die nieuwe fans weten over je?

Ik wil dat ze weten de reden dat ik dit instrumentale covers en de reden dat ik werk met artiesten is omdat ik echt wil dat mijn fans, vooral mijn jongere fans, om te willen leren van een instrument. Ik wil er muziek onderwijs in elke openbare school en beschikbaar voor iedere student, omdat ik denk dat muziek onderwijs is zo belangrijk als sport en onderwijs zo belangrijk als wiskunde en wetenschap. En dus echt mijn ultieme doel in het doen van dit werk is dat ik wil laten zien, is er een visuele esthetiek in het leren van een instrument dat kan aantrekkelijk zijn voor iemand die jong is. Ik wil de jongere kinderen op te eisen van hun leraren en het verlangen van hun schoolleiding.

Bekijk een fragment van Chloe ’s inleiding tot Cardi B’ s “Geld” optreden op de Grammy Awards hieronder.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een post gedeeld door Chloe Bloem (@misschloeflower) op 10 Feb, 2019 op 7:01 PST