Chris Martin gebruikt om te ‘zorgen’ over zijn seksualiteit

Chris Martin gebruikt om te ‘zorgen’ over zijn seksualiteit

Chris Martin gebruikt om te “zorgen” dat hij homo is, want hij ging naar een “homofoob” boarding school waar hij was verteld dat het “verkeerd”.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Chris Martin gebruikt om te “zorgen” dat hij homo is, want hij ging naar een “homofoob” boarding school.

Chris Martin

De Coldplay-frontman – wie is romancing Dakota Johnson – ging het niet om een jongens internaat toen hij jonger was, en heeft gezegd dat hij veel tijd besteed aan het verhoor van zijn seksualiteit, na pestkoppen zei tegen hem dat hij “absoluut gay”.

Chris gaf toe dat op het moment dat hij geloofde dat het “verkeerd” is om homo te zijn, maar uiteindelijk stond de pestkoppen in zijn tienerjaren en vertelde hen dat het niet uitmaakt als hij was.

Hij legde uit: “Toen ik ging naar een kostschool ik liep een beetje grappig en ik stuiterde een beetje en ik was ook erg homofoob, want ik was als, ‘Als ik homo ben, ik ben helemaal f***ed voor de eeuwigheid’ – en ik was een kind, het ontdekken van seksualiteit. ‘Misschien dat ik homo ben, misschien ben ik dit, misschien ben ik dat, ik kan niet dit’, dus ik was doodsbang.

“En toen liep ik een beetje raar en ik was in een internaat met een stel behoorlijk hardcore kinderen, die waren ook gegaan voor hun zaak en voor een paar jaar, zouden ze heel veel te zeggen, ‘U bent zeker homo’ nogal een full-on manier, heel agressief me te vertellen dat en het was raar voor mij voor een paar jaar.

“[Ik was] ‘ik weet niet, en zelfs als ik ben, kan ik niet omdat het verkeerd is … Als ik ben, kan ik niet’, dus dat was een verschrikkelijke onrust … ik begon te maken over het zeker. 15 en een half, ik weet niet wat er gebeurd, ik was als, ‘Ja wat?’ en dan is het allemaal net gestopt met overnachting. Het was erg interessant. Nadat ik was als, ‘Ja, dus wat als ik een homo ben.’ “

De 42-jarige zanger kwam om te beseffen dat er niets mis is met iemands seksualiteit, en zei dat het accepteren van die kennis verlicht de “druk” die hij voelde over zijn eigen leven.

Het spreken in een Rolling Stone interview met oprichter Jann Wenner, Chris zei: “De zorgen en iedereen pest je, en … ik weet niet wat het was. Ik weet echt niet meer herinneren. Alleen groeien een beetje omhoog en een beetje meer blootstelling aan de wereld denken, ‘veel van mijn helden zijn homo’ of wat dan ook. Wat ze ook zijn, het maakt niet echt uit. Dus wat dat deed, was het gemak een grote druk en maakte me vraag, ‘Hey misschien zijn sommige van deze dingen die ik leer over God en alles – ik ben niet zeker of ik abonneer je van deze bepaalde religie’ … Dus voor een paar jaren, dat was een beetje wiebelig en dan uiteindelijk heb ik gewoon was als, ‘Ok√©, ik denk dat ik mijn eigen relatie met wat ik denk dat God is en het is niet echt een religie voor mij.’ “

Tagged in Chris Martin
Dakota Johnson