Chrissy Teigen wordt botox in de oksels

Chrissy Teigen wordt botox in de oksels

Chrissy Teigen heeft botox ingespoten in haar oksels te stoppen met zweten.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Chrissy Teigen kreeg botox in haar oksels te voorkomen dat zweten.

Chrissy Teigen

De 33-jarige model gedeelde van de procedure die ze had gedaan met Dr. Jason Diamant op haar Instagram Verhalen op dinsdag (13.08.19) en was blij bij de gedachte aan het krijgen van het dragen van zijde weer “zonder diep”.

Zij schreef meer dan een clip van haar ingespoten: “@drjasondiamond is mijn favoriete mens. “BOTOXED MIJN OKSELS.

“ECHT DE BESTE ZET DIE IK OOIT HEB GEMAAKT.

“Ik kan dragen zijde weer zonder diep woohoo! (sic)”

In de video, de ‘Lip Sync Strijd’ ster – die is Luna, drie, en Mijlen, 14 maanden, met ‘All of Me’ hitmaker man John Legend – gedeelde hoe pijnloos was en slaakte een zucht van verlichting als ze toegelaten was ze bang.

Ze zei: “Dat is echt niet iets.

“Het leek heel beangstigend.”

En de dokter vertelde haar: “Dat is het.”

Hoewel het haar eerste keer met botox onder de armen, Chrissy eerder onthulde ze had haar oksel “gezogen” haar “beter te voelen in jurken”.

Ze vertelde: “ik had een oksel gezogen, dat was een van de beste dingen.

“Het is een groot geheim, maar I don’ t care.

“Het was negen jaar geleden of zo.

“En ik had twee centimeter van mijn oksel. Nu is het terug, dus nu heb ik het moet betalen voor [een liposuctie] opnieuw.”

Echter, Chrissy toe dat het was “de domste” wat ze ooit heeft gedaan.

Ze vervolgde: “Het was zo makkelijk. Het maakte me beter te voelen in jurken, ik voelde me meer vertrouwen. Het was de domste, stomste wat ik ooit heb gedaan. De domste, maar ik vind het leuk, wat dan ook. Ik heb geen spijt van, eerlijk gezegd.”

Ondertussen, de moeder-van-twee onlangs gewaarschuwd dat de sociale media is “misleidend”.

Chrissy is een productieve gebruiker van Twitter en Instagram, en heeft gezegd dat, hoewel ze houdt van het delen van foto ‘ s van haar twee kinderen en klappen terug op trollen, ze weet dat het belangrijk is om een onderscheid te maken tussen de online en de echte wereld.

Ze zei: “Sociale media kunnen zeer misleidend zijn. Ik denk dat het belangrijk is om te weten dat deze woont u ziet niet hetzelfde als wat u ziet [in het echte leven]. Als je bent er zelf bij, het is eigenlijk de meest stille diner die je ooit hebt gezien, maar op Instagram het leest als zo cool en zo leuk. Mensen die alleen het beste van het beste en je ziet niet alles wat onder dat.

“Je leven is niet anders dan een stuk van het leven van andere mensen. Het is gewoon dat ze een beetje meer misleidend dan u.”

Tagged in John Legend
Chrissy Teigen