Cindy Crawford ontkent dat bevorderd de carrière van zijn dochter: “Kaia is te doen wat ik kon niet”

Deze week Kaye Gerber was 18 jaar oud. Het jonge model siert de cover van het oktober-nummer van Vogue met haar moeder praatte met de publicatie. Kaya vragen beantwoord over zijn persoonlijke leven, als Cindy weerlegt suggesties die hielp mijn dochter een carrière op te bouwen met relaties.

Gerber lid van de modellenwereld in de leeftijd van 10 en voor meerdere jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire modellen. Ze siert de cover van tijdschriften, speelde in commercials en het tonen van kleding op de catwalk. En dat allemaal dankzij haar aangeboren talent, volgens haar moeder, Cindy:

U en ik weten dat merken zoals Chanel of Vogue uit kunnen nodigen haar uit om auditie op mijn verzoek, maar ze zou niet aangaan van een contract met haar, want ze is mijn dochter. Ik bedoel, Caillou doen wat ik niet kon.

Volgens Kaya, ze was veel erger om te communiceren met hun collega ‘ s in school dan 13 jaar deel te nemen aan een fotoshoot onder leiding van de wereldberoemde fotograaf Steven Meisel. Maar nu de journalisten zijn niet zo geïnteresseerd zijn in het begin van haar professionele carrière als in haar persoonlijke leven.

Wanneer ik werk, ik heb niet de kracht om zelfs te flirten. Ik kan het gewoon niet. Maar ik kan het niet helpen, maar hopen u te ontmoeten en de liefde van uw leven

— de toegelaten model.

Echter, Gerber vrije tijd, zei ze, en trekt niet op een luid feestje:

Ik heb backgammon, en dat is alles wat een meisje nodig heeft. Toen ik thuis blijven, ik zit als een 70-jarige vrouw.