Corrie sterren Helen Flanagan vindt Coronation Street te hard om naar te kijken als een moeder

Abonneren Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het versturen van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Coronation Street favoriete Helen Flanagan wil om terug te zijn op de kasseien – hoewel ze niet kan bekijken op het moment.

Vorige maand Corrie liet een van zijn meest emotionele afleveringen ooit als Sinead Tinker (Katie McGlynn) verloor haar kanker slag.

Helen, 29, die de rol van Rosie Webster, vertelde de Sunday Mensen: “ik heb niet in de gaten Corrie.

“Ik ben een moeder en ik vinden het te moeilijk, want van de percelen. Het is een beetje triest. Ik ga terug, maar ik ben gewoon proberen om het uit te werken met de kinderen. Wanneer u een mum baby ‘ s komen op de eerste plaats.”

Helen tijd in haar drukke schema voor het bijwonen van de Pride of Britain awards
(Afbeelding: David Fisher/REX)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen

  • Ik ben Een Beroemdheid proef eerst kijken: huiveringwekkende plank 334ft hoog sterren zullen lopen

 

Momenteel Helen, die woont in Schotland de Keltische voetballer Scott Sinclair, 30, is bezig gehouden worden uitgevoerd na het Matilda -, vier -, en 18-maanden oude Delilah. Ze zei: “ik heb twee kinderen, het voelt alsof ik heb een miljoen.”

Ze zei: “ik had hyperemesis (extreme ochtendmisselijkheid), ik heb dat twee keer, als ik niet hebben dat ik zou nog een kind, dus ik zal moeten wachten tot Delilah is ouder en meer onafhankelijk.

Helen, die is getrouwd met voetballer Scott Sinclair, 30, toegevoegd: “ik woon in Schotland en mijn man is weg met voetbal veel, dus ik ben een beetje op mijn eigen. Ik heb een nanny om me te helpen twee/drie keer per week. Er is geen schaamte in.”

Katie McGlynn de laatste scènes in Coronation Street als Sinead Tinker, samen met haar echtgenoot Daniel bleek te emotioneel voor veel mensen

Lees Meer
Showbizz en TV-editor ‘ s picks

  • Corrie in chaos als de sterren sluit

  • Sam pakte een prachtige locatie op een budget

  • Peter Andre vonken baby geruchten

  • Zou je het dragen van een Victoria Beckham jurk?

Praten over het houden van in vorm, ze zei: “ik geloof niet in diëten, ik denk dat het echt ongezond. Ik eet nog steeds chocolade de meeste dagen. Als je kinderen hebt, dat je voortdurend in beweging.”

Geen wonder dat ze bewaard in zo ‘ n grote vorm.