Cressida Bonas niet praten over Prins Harry romantiek

Cressida Bonas niet praten over Prins Harry romantiek

Cressida Bonas “respecteert” de Hertog en Hertogin van Sussex te veel te praten over haar eigen twee jaar een relatie met Prins Harry.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Cressida Bonas “respecteert” de Hertog en Hertogin van Sussex te veel te praten over haar relatie met Prins Harry.

Cressida Bonas (Foto door Jenny Brough voor ES magazine)

De ‘White House Farm’ – actrice – die van prins van 2012 tot 2014 – vindt het “vreemd” dat ze nog steeds gevraagd over haar koninklijke relatie en weet dat ze niet echt onder de indruk te horen van één van haar eigen ex-partners te praten over hun tijd samen.

Ze zei: “ik zou het niet innemen van een standpunt over dat het zou een kop. Ik wil praten over mijn werk. En ook uit respect.

“Wat is de expressie? Hoe zou ik het vinden als de schoen aan de andere voet en het was een ex te praten over mij?

“Het voelt als een lange tijd geleden, dus wanneer het het voelt vreemd, want ik ben in een heel andere plek nu — ik ga trouwen, ik heb er veel van geleerd. Ik ben veel meer comfortabel in mijn eigen huid. Ik ben groeiende.’

En de 30-jaar-oude schoonheid, die is verloofd met Harry Wentworth-Stanley – toegegeven het is “heel moeilijk” om serieus genomen te worden als actrice vanwege haar beroemde verleden relatie overschaduwt haar inspanningen.

Ze vertelde ES magazine: “niemand houdt van te worden geëtiketteerd, ongeacht wat het is of waar ze vandaan komen. De hindernissen en belemmeringen voor mij zijn wanneer ik probeer om mijn werk te doen en de mensen willen praten over hem.

“Ik werk heel hard en hou van wat ik doe, dat wil ik blijven. Maar het is nog steeds iets wat ik heb te kampen met. Het is wat het is. Mensen zullen misschien altijd vragen over.”

Cressida – die te gast was bij Harry en Meghan ‘ s 2018 bruiloft – is van plan haar eigen huwelijk, maar wil niet iets in het bijzonder grote of traditioneel.

Ze zei :”ik ben niet de meest georganiseerde persoon — ik zal het niet hebben die grafieken dat sommige bruiden doen. Ik heb een enorme bruiloft, dat is niet echt ons.

“We zijn niet de traditionele mensen, hoewel Harry voorgesteld op een traditionele manier-ik heb nog nooit nagedacht over hoe iemand zou voorstellen om mij. En ik wil niet een meringue jurk. De mensen zien er prachtig in, maar ik denk niet dat ik het zou doen.”

Het volledige interview met Cressida verschijnt deze week in het probleem van ES Magazine.

Tagged in Prins Harry
Cressida Bonas