Curtis Pritchard ‘ s geheime 10K calorie eetbuien en crash diëten voor vet-shaming

SubscribeWe gebruiken uw e-mailadres alleen voor het versturen van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee ourprivacy noticeInvalid e-Mail

Liefde Eiland Curtis Pritchard heeft geopend over het worstelen met zijn gewicht.

Sinds het verlaten van de villa in de zomer, de danser heeft verloren meer dan één steen na hij lid van Weight Watchers en werd hun ambassadeur.

Het woord tijdens een intieme WW evenement, de islander biechtte zijn geheim eetbuien en crash diëten, terwijl hij vocht met stapelen op de kilo ‘ s.

Curtis liet de bom hij soms zou verbruiken, tot 10.000 calorieën in een geheime fuif.

“Ik had altijd doen deze spoedcursus diëten,” zei Hij tegen De Spiegel. “Ik heb altijd al van dansen, dus ik had een grote druk om te kijken op een bepaalde manier en ik die nodig is om een bepaalde hoeveelheid energie voor het type van de loopbaan en de sport die ik deed.

Curtis en broer AJ zijn beide dansers
(Afbeelding: PA)

“En ik had om deze spoedcursus diëten te vallen gewicht… en dan zijn alle van een plotselinge ik zou zwak gevoel.

“Ik zou niet in staat zijn om de juiste focus en dat ik gewoon niet zou kunnen uitvoeren met de mogelijkheid dat ik moet. En dan zijn alle van een plotselinge, ik zou afbrokkelen en zet het allemaal terug op en ik zou letterlijk binge en eet wat chocolade, pizza.

“Sommige dagen zou ik eet waarschijnlijk de 10.000 calorieën…dus het gewicht zou gewoon door gaan.”

WW ambassadeur Curtis Pritchard woont de myWW Supper Club, bij Carousel Londen.
(Afbeelding: PA)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Liefde Eiland Amy Hart slaat op ‘vreselijke’ Mike en verdedigt Siannise in ‘Aladdin’ race rij

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Curtis Pritchard getroffen door de vorderingen die hij bedrogen Maura Higgins op New Year party

Curtis’ mama Debi kreeg tranen toen ze ondersteunde haar zoon op het evenement.

De moeder sprak over haar verdriet toen ze opgegraven lege wikkels in zijn kamer.

“Als je die ‘dip’ er is niets mooier dan tien pakjes chips, tien pakketten van maltesers, en een paar pizza ‘ s … dan zou ik gaan naar zijn slaapkamer en vinden van al het bewijs,” legde ze uit.

Curtis strijd met zijn gewicht werd nog versterkt toen hij werd vet-toenaam na zijn verschijning op de Liefde Eiland.

Curtis was een doel omdat van gewichtstoename
(Afbeelding: ITV/REX)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Cheryl onhandig flirt met Curtis Pritchard met Liefde Eiland ‘tekst’ geestigheid

De danser uitgelegd wanneer hij verliet de villa wilde hij zijn relatie met eten.

“Ik denk dat in het publieke oog, open je jezelf up-to-meer situaties die zowel positief en negatief, via sociale media,” hij wees over sociale media trollen.

“Mijn coping mechanisme is altijd om te proberen niet te lezen van de negatieve commentaren of de artikelen en als ik zie dat iets negatief te kijk verleden.

Lees Meer
Showbiz editor ‘ s picks

  • Hij is weg!

  • RIP Stan

  • Lewis wil zijn £25

  • Zeep shocker

“Aangezien de Liefde Eiland, ik heb altijd al gevraagd of ik doe dit om te bewijzen dat de mensen die het lichaam beschaamd me niet verkeerd, maar je moet gewoon denken dat ik een zelfzuchtig te zijn en dit te doen voor mezelf, het moet nooit worden over het bewijzen van iets aan andere mensen of leven om anderen de verwachtingen.”

Curtis, die nu op een WW-plan zelf, legde hij de hoop te verliezen een verdere zeven pond met de ondersteuning.