Daisy Ridley was ‘een beetje skelet’

Daisy Ridley was ‘een beetje skelet’

Daisy Ridley was links op zoek “als een klein skelet” met een “f***ed up’ lichaam als gevolg van stress.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Daisy Ridley was links op zoek “als een klein skelet” als gevolg van stress.

Daisy Ridley heeft betrekking op GQ magazine

De 27-jarige actrice ontwikkeld gaten in de muur van haar darmen en gaf haar lichaam was volledig “f**ked up” twee jaar geleden rond de release van ‘Star Wars: De Laatste Jedi’ als gevolg van de druk die ze voelde.

Ze vertelde de britse GQ magazine: “ik zag een foto van mij op de Londense première en ik was zo mager en mijn huid was verschrikkelijk…

“Mijn lichaam was gewoon f***ed up. Ik heb testen gedaan en het bleek dat mijn lichaam aan het nemen was in geen voedingsstoffen. Ik was net een beetje skelet en ik was gewoon zo moe. Ik was steeds een spook.”

Daisy nam uiteindelijk een zes maanden durende sabbatical van werk en genoten van de ontspannen tempo van het dagelijks leven.

Ze zei: “ik moest gewoon thuis te zijn en chill the f**k uit, eerlijk gezegd.

“Gewoon in Londen, het was zo mooi, niet te hoeven haasten alles door. Graag, ik hou van het wassen van mijn kleren – ik hou van het doen van de was – maar als je ton, je hebt smash alles in één dag.

“Dit was ‘Oh, mijn God. Ik ben van plan om een belasting van vandaag’, elke dag. Het was heerlijk.

“Ik ging op de Buis. En ik was als, ‘weet Je wat? De wereld is niet stil. Het is echt fijn.’ Het was voor iedereen anders, waardoor ik het gevoel had dat dit angstaanjagende dat het zo angstaanjagend.”

De ‘Moord op de Orient Express’ – ster denkt dat ze een evenwicht weten te vinden om haar leven nu en niet bang is om zich uit te spreken wanneer ze niet gelukkig.

Ze zei: “zo lang, ik was zo bang om te zeggen aan iemand, ‘Het is niet goed de hele tijd.’ Want weet je wat? Het is niet goed de hele tijd. Ik kan zeggen dat nu. Nee zeggen. Nu ik denk dat ik heel mooi in balans.”

Daisy voelde zich verfrist na haar break en was enthousiast om weer aan het werk op de laatste ‘Star Wars’ – film, ‘De Opkomst van Skywalker’.

Ze zei: “ik was zo gezond. Ik was er dus. Ik was alleen maar van te genieten. Met deze, ik had een geweldige tijd.”

Zie de volledige functie in het januari/februari 2020 probleem van de Britse GQ beschikbaar via digitale download en kiosken op vrijdag (06.12.19). https://www.gq-magazine.co.uk/culture/article/daisy-ridley-star-wars-the-rise-of-skywalker-interview

Tagged in Daisy-Ridley