Dame Helen Mirren zegt vergadering van de Koningin was een ‘les in verlegenheid’

Dame Helen Mirren zegt vergadering van de Koningin was een ‘les in verlegenheid’

Volgens de Dame Helen Mirren kreeg ze een “les in verlegenheid” tijdens een ontmoeting met Koningin Elizabeth.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Dame Helen Mirren kreeg een “les in verlegenheid” tijdens een ontmoeting met Koningin Elizabeth.

Dame Helen Mirren

De 74-jarige actrice – die ster van de Britse monarch in 2006 de ‘Queen’ – heeft toegegeven dat ze helemaal vergat te volgen koninklijk protocol toen ze werd uitgenodigd op de thee bij de Koningin.

Ze herinnerde zich: “Ze nodigde me uit voor een kopje thee. Ik dacht dat het zou gaan worden in een kamer met nog 200 andere mensen, die het vaak is. Ik heb haar een keer ontmoet en het was in een kamer met nog 200 andere mensen.

“Dus ik zei, ‘Oh, nou ik kan dat lukt.’ Dus het was op de horsey plaats en het bericht kwam voor mij dat de Koningin zou u graag uitnodigen voor de thee, ze weet dat je hier bent.

“Dus ik loop in, en er is net als acht mensen zitten rond een tafel. Prins Philip, de Koningin, een Sjeik van ergens of ander en een paar horsey mensen. Ik weet absoluut niets over paarden, en de Koningin weet alles over paarden.”

Mirren legde uit dat ze “wanhopig probeert te maken beleefde conversatie en het is gewoon afkomstig uit als een puinhoop”.

En dingen begon snel te spiraal uit de hand voor de Oscar-winnende actrice.

Spreken op het ‘Helen Mirren en Hawk Koch Bespreken De Magie van de Films van het evenement, Mirren vervolgde: “Toen kreeg ik een kopje thee en de Koningin, in het bijzonder, is een zeer intense gesprek over wat er in de broodjes met Prins Philip, zeer belangrijk. ‘Wat is dit? Wat is hier in?’

“De melk is op de andere kant van Prins Philip en ik wil wat melk in mijn thee, maar mijn hersenen gaat helemaal dood en ik kan me niet herinneren hoe om te gaan met Prins Philip.

“Ik bedoel, is het meneer? Is het uw majesteit? Is het uw hoogheid? Is het onbeleefd om te vragen hem om de melk? Of moet ik het gewoon vragen voor een lakei? Ik eindigde niet met de melk. Ik kon het gewoon niet op te lossen.”

Mirren nog steeds genoot van de ervaring van de vergadering van de royals, ondanks het ongemak.

Zei ze, volgens de Mensen: “Het is een les in verlegenheid, maar ze was mooi, ze waren uiterst genadig.”

Tagged in Queen Elizabeth