Damien Hurst nam Ronnie Wood afkicken als zijn verslaving spiraal uit de hand

Abonneren Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het verzenden van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Ronnie Wood dronk en snoof zijn weg, rock ‘ s meest beruchte wildman.

Maar de Rolling Stone alleen wist dat hij het had echt spiraalde dit laserlicht uit de hand wanneer hij zich tot de showbizz partijen het roken van cocaïne met zijn persoonlijke Bunsen-brander.

Het openbaart de diepten van zijn verslaving, Ronnie vertelde hoe hij droeg de science lab hulpmiddel om het licht van de drug in een glazen buis in een poging om een zuiverder hit – bekend als freebasing.

De 72-jarige gitarist zei: “ik had het gevoel dat met de basis, de freebase, was het regelen van mij. Ik had er geen controle over. Het kostte me ongeveer drie jaar om er vanaf te komen.

Ronnie Wood wist dat hij het had echt spiraalde dit laserlicht uit de hand toen hij begon te draaien tot showbizz partijen met zijn eigen persoonlijke Bunsen-brander, die hij gebruikt om te roken cocaïne
(Beeld: Getty Images voor Goldenvoice)

Lees Meer

  • Het Wie is Roger Daltrey ‘gekweld door schuldgevoel over de dood van drummer Keith Moon

 

“Het is ongelooflijk krachtig, het heeft alles, getting high met die pijp was beangstigend. [U] doen iets voor en ik kan begrijpen waarom mensen gingen naar buiten en gedood voor.

“Ik heb genoten van de s**t uit als deze. Vond het met me overal waar ik ging. Ik dacht dat het was het beste gaan.

“Ik zou nemen en naar feestjes gaan, ‘Iedereen dit eens proberen’, krijgen [een] grote brander uit, de leidingen, de werken, freebase en alles. En de mensen zouden gaan, ‘you’ re f*****g gek’ maar ik zou het graag.”

Ronnie maakte de verbazingwekkende toelating in een nieuwe documentaire over zijn leven Iemand daarboven Houdt van Mij.

Maar hij liet veel van zijn vriendjes uiteindelijk dood na het leven zoals een destructieve levensstijl.

Ronnie toegevoegd: “ik heb genoeg gezien dat mensen gaan over de top.

“Een aantal van hen niet. Het was echt een vreselijk ding en je zou een les leren van dat.”

Op een gegeven moment Damien Hirst nam Ronnie naar een ontwenningskliniek na snooker ster Ronnie O ‘ Sullivan vertelde de kunstenaar was hij betrokken.

Te meer verbazingwekkend als Hirst toegelaten een mammoet cola inname had hem in een “brabbelen f*****g wrak” en O ‘ Sullivan bekende eetbuien op drank en drugs tot 7 uur bij “de vogels twitteren en ik zou denken dat ‘ik ben bang in de problemen”‘.

Het spreken van de oproep van O ‘ Sullivan, Hirst geopenbaard: “Hij zei: ‘Ronnie is in een echte puinhoop die hij nodig heeft om te gaan afkicken.’

Ronnie Wood uitvoeren met de Stenen vorig jaar bij Manchester United Old Trafford-Stadion
(Afbeelding: Manchester Evening News)

Lees Meer

  • Rod Stewart zegt dat zijn geheim voor succes in het huwelijk is apart wonen

 

“Ik haalde hem met zijn zoon Jesse, en natuurlijk is hij te drinken. We gingen naar buiten en gingen we naar een lokale pub op de weg.”

Ronnie, die geslagen heeft longkanker, gespeeld in Het gezicht met een vriend Sir Rod Stewart voordat hij de Stenen in 1975.

Zijn leven van overtollige eindigde uiteindelijk negen jaar geleden en hij is nuchter sinds. Ronnie woont samen met theatermaker vrouw Sally, 41, en hun drie jaar oude tweeling dochters Alice en Gracie.

In de film, het echtpaar praat van zijn dagelijkse werk te blijven schoon en sober.

Ronnie zei: “Het is heel moeilijk want je gaat door een periode van droog en ga je, ‘ik heb het gedaan. Ik heb opgeruimd nu. Ik kan maar één.’

En dat is een grote fout, want je kan niet zomaar één. Ik waarschijnlijk net als de dingen te veel, die onschadelijk is voor sommige dingen als muziek, maar schadelijk in manieren als dope en drank.”

Sally toegevoegd: “Je kunt niet zomaar denken dat het er niet is. Het kon kruipen op elk punt, dus dat is een big deal voor ons.”

Het spreken van hoe haar man blijft nuchter, zei ze: “Klassen of revalidatie-of AA-vergaderingen, hij heeft zijn meditatie, boeken, check-in dag, hoe gaat het met je?

“Het is niet alleen drugs, het roken, het drinken. We zetten het herstel in de eerste plaats omdat alles anders volgt dus. Is dat zinvol voor ons.”

Ronnie ‘ s bandleden hebben ook in de 70-minuten durende film.

Ronnie Wood met zijn vrouw Sally en hun drie jaar oude tweeling dochters Alice en Gracie
(Afbeelding: Internet Onbekend)

Lees Meer

  • Rolling Stones gedwongen te verschuiven in de finale van de US tour om te voorkomen dat de Orkaan Dorian

 

Mick Jagger, 76, geopenbaard: “We gingen allemaal door ons te overdrijven fase.

“[Ronnie] wilde echt nuchter te zijn, maar het was erg moeilijk om te doen als je doet het al je hele leven.

Als ik wat hulp ben ik blij om.”Drummer Charlie Watts, 78, zei: “Mick gaf nooit op hem.” Keith Richards, 75, toegevoegd: “Hij heeft een geweldige immuunsysteem.

“In feite is hij erg als ik met een grote pijngrens.”

Ronnie, die begonnen zijn rock carrière in de band van De Vogels vertelde hoe hij voor het eerst draaide om drank als een tiener, na zijn jeugdliefde is overleden in een auto-ongeluk.

Hij voegde eraan toe: “Toen ik ongeveer 15 mijn eerste vriendin Stephanie kwamen kijken naar De Vogels in een vroeg optreden.

“Haar en drie van haar heerlijke vriendinnetjes van school werden weggevaagd in een Mini. Ik had om te gaan zien van de band tracks en mijn vrienden [vond ik] in de kroeg en verdronken mijn verdriet.

Ronnie Wood met een pal-Ronnie O ‘Sullivan, die vertelde Damien Hurst hij was bezorgd over de Rolling Stones star’ s drugsverslaving
(Afbeelding: David Muscroft/REX/Shutterstock)

Lees Meer
Showbiz editor ‘ s picks

  • WAG wars is serieus!

  • Flack krijgt naakt

  • Khloe K ‘ s wijzigen neus

  • Tupac theorie nieuw leven ingeblazen

“Ik was in de liefde, ze was mijn eerste grote liefde. Mijn vader, subtiel, als een vliegende hamer, zei hij, ‘Ron, de man beneden, iets te doen met Stephanie gedood,’ zei hij en hij verliet de kamer.

“Ik dacht dat ik beter brace mezelf, en ga naar beneden, toen wist ik dat het serieus was. Je hebt om te leven met dit soort dingen.”

In de film, die in première als onderdeel van het London Film Festival van afgelopen nacht, Ronnie spreekt van het hartverscheurende verlies en vertelt hoe hij werd gewekt in de nacht door een bezoek van zijn vriendin ‘ s vader het leveren van de verwoestende nieuws.

Ondanks zijn strijd met drugs, Ronnie zei dat hij nooit spijt van hen te nemen.

Hij voegde eraan toe: “ik had een aantal echt goede spirituele ontwaken tijdens mijn met behulp van jaren en hoewel ik zou het niet aanraden als wat het was het ritueel verbonden met de presentatie van de verschillende drugs, het rollen van de joint, het vullen van de pijp of de hakken van de coke.

“Er was een heel ritueel betrokken en dat zou worden ingesteld tegen het ritueel van de manier waarop de muziek werd opgezet… dat gaf je het gevoel van onoverwinnelijkheid, die je kunt pakken wat.

De brandewijn Hengel en ik had voordat we gingen met De Gezichten en met De Jeff Beck Group, de drank was erg belangrijk.

“Het verlost van de vlinders en het gaf je de kracht om door te gaan en alles verwerken, pakken alles in.”

  • Ronnie zal het vrijgeven van zijn live album Ronnie Wood met zijn wild vijf Mad Jongen – een live ode aan Chuck Berry in November en spelen verenigd koninkrijk laat zien. Zijn kunst is te koop via zijn officiële Ronnie Wood online art shop.