Danielle Lloyd hits uit bij Rebekka Vardy volgende Coleen Rooney rij

Credit: Getty

De voormalige Celebrity Big Brother-ster is hit op Rebekka Vardy, volgende de ex ik ben Een Beroemdheid…Haal Me Hier deelnemer rij met Coleen Rooney.

Die op ITV ‘ s van Deze Ochtend, eerder deze week, het model zei dat ze heeft gehad “soortgelijke run-ins” met de moeder-van-twee, die getrouwd is met Leicester City voetballer Jamie Vardy.

Sprekende gastheren Holly Willoughby en Phillip Schofield ze zei dat ze was niet verrast door de rij die uitbrak heeft deze week tussen Rebekka en Colleen, want van het vroegere reputatie.

“Ik was niet geschokt, want ik heb run-ins met Rebekka, alvorens over soortgelijke dingen.”

Echter, de zwangere moeder nam Rebekka om Twitter te verdedigen, te schrijven, ‘Danielle Lloyd het maken van valse claims op @thismorning die we hebben gehad ‘soortgelijke run-ins’ is volslagen onzin. Ze is net bevallen dat ik ‘niet voor Jamie ‘werven’ voor haar als ze vroeg me om…’.

Danielle Lloyd het maken van valse claims op @thismorning die we hebben gehad ‘soortgelijke run-ins’ is volslagen onzin. Ze is net bevallen dat ik ‘niet voor Jamie ‘werven’ voor haar als ze vroeg mij om te…

— Rebekka Vardy (@RebekahVardy) 10 Oktober 2019

En nu het voormalige Playboy-model lijkt te hebben getroffen weer terug bij Rebekka weer, het nemen van haar Instagram met een cryptische opmerking.

Het plaatsen van een foto van haar poseren in een spiegel, Danielle schreef, ‘laat u niet van negatieve mensen verwennen uw dag 💫’.

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de dienstvoorwaarden van toepassing zijn.

Toon Meer

Rebekka en Coleen de rij begon eerder deze week, toen Coleen nam haar Twitter pagina te beschuldigen Rebekka van het lekken van privégegevens over haar om de krant van De Zon.

‘Er is zo veel informatie gegeven over mij, mijn vrienden en mijn familie, zonder mijn toestemming of kennis,’ de moeder-van-vier schreef op haar Twitter-feed.

‘Na een lange tijd van proberen om erachter te komen wie het zou kunnen zijn, om verschillende redenen, ik had een vermoeden.

MEER: Rebekka Vardy ‘inhuren ‘ forensisch’ onschuld te bewijzen

Om te proberen te bewijzen dat ik kwam met een idee,’ ging ze verder. ‘Ik geblokkeerd iedereen in het bekijken van mijn Instagram Verhalen met uitzondering van één account. (Die op mijn eigen account moet me al af waarom ik niet had verhalen er voor een tijdje).

‘De afgelopen vijf maanden heb ik gepost een reeks valse verhalen om te zien of ze hun weg in de krant van de Zon. En weet je wat ze deed! Het verhaal over gender selectie in Mexico, het verhaal over terugkeer naar de TV en dan het laatste verhaal over kelder overstromingen in mijn nieuwe huis.

‘Het is moeilijk het voor me te houden en geen commentaar op, vooral wanneer de verhalen zijn gelekt, maar ik moest wel.’

Coleen vervolgens zei dat ze had bevestigd de Instagram-account dat het lek kwam uit, als ze ‘gered en screenshotted alle originele verhalen die duidelijk op slechts één persoon bekeken heeft hen‘.

Ze beschuldigde Rebekka Vardy om verantwoordelijk te zijn voor de desbetreffende rekening.