De Apprentice Lottie Leeuw rug oproepen om haar op ik ben A Celebrity…Haal Me Hier 2020

Kan Lottie hack in de jungle? (Foto: BBC)

Ze kwam onder vuur van de Heer Suiker in de boardroom nadat ze merkte dat ze was noch er ‘voor iedereen’.

De verklaring Lottie gemaakt in de boardroom scène die werd uitgezonden op woensdag avond was: ‘Heer, Suiker, ik ben niet naïef aan het feit dat ik niet met iedereen, het is niet mijn bedoeling om te gaan met iedereen, mijn doel is om mezelf een succes.’

Echter, de bibliothecaris heeft beweerd dat toon bazen snijd de andere helft van de verklaring die ze aan het maken was op het moment.

Meer: ik ben Een Beroemdheid

Smeulende Ant en Dec geven parfum ad vibes in nieuw ik ben Een Beroemdheid schoten

Ik ben Een Beroemdheid cameramensen ‘gevochten filmen douche scènes’

Caitlyn Jenner en Ian Wright touch down in Australië vooruit ik ben Een Beroemdheid

Ze twitterde: ‘”het is niet Mijn bedoeling om iedereen, maar om te winnen moet een zakelijke investering”, maar ik denk dat de redactie niet zoals de tweede helft van mijn reactie. Ik ben het beu met deze [sic].’

De Leerling blijft woensdag om 9 uur op BBC One en ik ben Een Celeb gaat van start op 17 November op ITV.Kreeg een showbizz verhaal?

Of heb je een verhaal, video of foto ‘ s contact op met de Metro.co.verzending Entertainment team door ons te mailen celebtips@metro.co.uk, telefoonnummer 020 3615 2145 of door het bezoeken van onze Indienen Spullen pagina – we horen graag van u.

MEER: Ant McPartlin enthousiast over de ‘terug met mijn beste vriend’ Declan Donnelly, want ik ben A Celebrity…Haal Me Hier weg!

MEER: ik ben Een Beroemdheid eerst kijken als bazen terug te brengen angstaanjagende ‘high-rise’ uitdaging van dit jaar is de serie