De regels van het leven Julia Vysotskaya: familie 2019 het laatste nieuws

 • Nieuws van de show business
 • Fashion
 • Gezondheid en schoonheid
 • Lifestyle
 • Hij en zij
 • Nieuws van de show business
 • Fashion
 • Gezondheid en schoonheid
 • Lifestyle
 • Hij en zij
 • Kinderen
 • Huis
 • Testen
 • Horoscopen
 • De droom interpretatie
 • Wedstrijden
 • Recepten
 • Forum
 • Persoon

Lifestyle / Novostavba edition”Voor mij is het stigma van “vrouw Konchalovsky”: Vysotskaya – persoonlijke

Vrouw, moeder van twee, actrice, TV-presentator en opmerkelijke kok. Vandaag Julia viert haar 45-jarig bestaan.

Wday.ru ter gelegenheid herinnerde zich de meest opvallende uitspraken van de sterren persoon over het uiterlijk, werk, favoriete echtgenoot en kinderen.

Geluk: “Niet te vroeg Wakker te zetten make-up wimpers”

“Geluk is om jezelf te zijn. Als je geluk hebt en je ontmoet de persoon met wie u niet een half uur Wakker genoeg om de wimpers. Als hij van je houdt een dunner of stouter, vermoeid of uitgerust bent, goed of kwaad. U dus van hem houden” (TV-kanaal “Home” 2016).

Photoserena Anna/PhotoXPress.NL

“Het is uiterst belangrijk voor ieder van ons te vinden zijn vreugde en doe iets voor jezelf. Vul het bad en steek een geurkaars… om alleen te Lopen in het Park… Of om Wakker te worden een half uur te vroeg, en koffie drinken, uit het raam te kijken en te luisteren naar uw favoriete muziek. Het belangrijke ding is om te doen het alleen maar voor jezelf! Ja, het vinden van tijd voor jezelf is niet eenvoudig (serieus, te lui, geen tijd), maar je moet” (het tijdschrift “Domashniy Ochag”, 2016).

Over Konchalovsky: “Vit voor mannelijke nest – dit is belachelijk”

“Het bouwen van het nest in de hoop dat de man in zit als in een leiband is belachelijk. Het belangrijkste is – niet de vraag van de man dat hij moet trouwen met u en worden wat je wilt worden. Een ander belangrijk ding is dat tussen de partners was de afstand: u hebt uw eigen persoonlijke ruimte, en hij – zijn” (TV-kanaal “Home” 2016).

ФотоEast Nieuws

“Andrei Sergejevitsj, eerste, gewoon een erg aardig persoon, zeer gemakkelijk om te werken en leven. Live – het varieert, maar voor het werk, haar alle liefde op de Speelplaats, en hij houdt van iedereen. Een dergelijke atmosfeer van liefde, zeg ik zonder enige pathos. Er is geen baby praten, alleen voor hem zo belangrijk dat hij doet wat ik weet voor mezelf dat ik naast hem een andere man. Ik zie zelfs op hun vrienden wanneer het niet is, is een andere lezing. Nog beter, het maakt echt de mensen zijn allemaal goed. Het is interessant om te ontdekken een persoon. Voorafgaand aan de show die hij altijd zegt: “ik hoop dat ik vandaag ontmoet je met je persoonlijkheid.” Ik denk dat het heel interessant, omdat hij een ware Schepper” (TV-kanaal “Regen”, 2016).

“Ik was meteen bestempeld als “vrouw Konchalovsky”. En om eerlijk te zijn, ik ben niet echt het proberen om iets te bewijzen aan iemand die zelf. Ja, ik ben de vrouw van Konchalovsky, en van wie u het? Ik was erg gelukkig, maar wat moet ik dan doen – zonder einde voor hem om vergeving te vragen?” (TV-Kanaal “Home” 2016.)

ФотоEast NewsO Masha: “en Rondom de Machine kamer moet de energie van de schepping”

12 Okt 2013 “Mercedes” in het wiel dat was Andrei, een ongeval gehad in het Zuiden van Frankrijk. Het niet dragen van een veiligheidsgordel veertien-jaar-oude dochter Maria kreeg een ernstige hoofdwond. In het ziekenhuis van Marseille, werd ze geplaatst in een oppervlakkige coma te doen van de operatie en een leven redden. Het leven is gelukkig, totdat Julia werd heel anders.

“Geen arts is niet het antwoord. Een coma is anders en iedereen loopt anders. Er zijn van die momenten, wanneer ze met mij, soms begrijp ik niet. Dat lijkt te gebeuren iets, en we zijn zeer tevreden. Verwachten herhaling, maar is het niet. Maar het gebeurt nog iets anders. Alles gaat… langzaam. We zeiden vanaf het begin dat het herstel erg lang. En het is onbegonnen werk – en Masha, en onze… Moeilijk te begrijpen als er een licht aan het einde van de tunnel. Ik ben voortdurend werken aan mijzelf om hem te zien. En ervan te overtuigen dat hij is. Nergens en nooit worden uitgezonden ontmoediging! Alles binnen een straal van vijf kilometer van de Machine kamer moeten worden gevuld met de energie van de schepping” (TATLER, 2015).

Met de Photomerge van Dzhavahashvili werk: “Alle sappen van mij, dronk”

“Ik vond het altijd wel moeilijk te worden verscheurd tussen Moskou en Londen. Hier gaf ik een heleboel energie theater, culinaire Studio, schieten. Kwamen de kinderen in Londen als een uitgeknepen citroen. En voelde me ontzettend schuldig. Sluit zei: “Kom op, wat doe je? U nog steeds de dingen niet uitgepakt, en al haasten naar het Museum. Kalmeren”. Ik vloog echt in, het laden van de koffers in een taxi en reed door Maria en Peter in het Victoria en albert. Omdat de kinderen niet uit waar, belangrijker nog, naar mijn moeder. Dan, natuurlijk, zou komen als “Al het sap uit van mij te drinken,” “don’ t touch me niet meer, je schuld.”, “ik voel me slecht”. Het leek erop dat dit zelf-foltering ik ben het aflossen van de schuld. Een moeder die hard werkt, weet het. Begint iemand te brengen eindeloze hoeveelheden van geschenken, iemand beslist om eindeloos te zitten in de gadgets. Mijn schuld was, “Doe met mij wat u wilt”, en dan “Wat heb je aan mij gedaan?!” (TATLER, 2015).

Voetschakelaar Catherine/PhotoXpress

“Ik heb nooit een hoge zelfwaardering. Ik behandelde mij met nog meer claims dan nu het geval is. Als er over mij gezegd, iets is er niet iets wat ik wilde begrijpen wat het is. Nooit gedacht dat ik gewoon jaloers. Dacht ik niet graag. En als willen. Ik ben niet een van die mensen die hun energie in ontkenning, schandaal. Dus ik wilde verbeteren, om iedereen te behagen. Nu weet ik hoe veel inspanning tevergeefs” (TATLER, 2015).

“Het werk moet worden interessant. Helaas, de houding ten opzichte van het werk van de vele mis – hoe te zwaar. Beschouwd: nu ga ik werken, dan zal ik leven. Maar als je er over nadenkt, op het werk zijn de helft van mijn leven. Dus, als een persoon niet als zijn taak, hij de helft van het leven lijdt. Waarom?

…Toen ik afstudeerde van het theater Instituut in de jaren ‘ 90, theaters werden stagneert. En met het apparaat voor service in een theater was moeilijk. Ik was klaar om naar Londen te gaan om te werken als serveerster. Ik was geïnteresseerd om te leren engels, krijgen nieuwe ervaring om te reizen. Een dergelijke keuze. Maar als ik verbleven in het theater zou hebben geleden, het spelen van de vijfde van de schimmel in de zesde rij. Al onze life – zoeken van de weg uit. Altijd” (het tijdschrift “Domashniy Ochag”, 2016).

ФотоEast NewsO uiterlijk: “een Vrouw jurken voor mannen”

“Ik geloof niet in de theorie dat een vrouw jurken voor zichzelf, hoewel, natuurlijk, er zijn ook klinische gevallen van narcisme, de absolute concentratie ik geloof dat een vrouw jurken voor mannen en vriendinnen (van andere vrouwen). En het vinden van een stijl die hoort en wat niet, wat flatteert en wat niet, is alleen mogelijk door middel van trial and error.

In mijn leven dat ik niet graag zelf overmatige aandacht. Stijl hetzelfde. Ik hou van klassieke dingen, discreet, onopvallend. Ik herinner me een keer in Milaan met een vriend of vriendin en ik gingen winkelen. Ik heb gekozen voor een jas en zeggen, “God, kijk, dit is voor altijd!” En ze zei: “Julia, we hebben nooit! Voor eeuwig, dat is niet interessant. We hebben allemaal onze eigen aanpak.

…Vandaag is het over het algemeen veel gemakkelijker veel kan. Vandaag de dag, je kunt worden wat je wilt worden” (het tijdschrift “Domashniy Ochag”, 2016).

Materialen

Tags

 • exclusief
 • Julia Vysotskaya
 • Andrei Konchalovsky
 • persoonlijke leven van de sterren
 • de regels van het leven sterren

Комментарии9ГостьВойти of zaregistrirovatsya

 • Alle reacties

Als eerste tonen

 • Nieuw
 • Oud

Eerste moviecatal oude

 • Гость14:32 20.03.19 Natuurlijk,dat is liefde! Waarom niet de liefde 81 jaar oud sanitair. Een man met het geld en de naam van de liefde! Om Konchalovsky, zij heeft niet gedacht. Verwijderd voornamelijk in zijn films. Kinderen in Londen, waar de vaderlandsliefde! Hij is met haar jarenlange zodat de jongen heeft lopen door de vrouwen!ОтветитьПожаловаться000
 • Гость06:49 20.03.17 En ik haat haar en het hele gezin samen met de kinderen!Om Masha dood was eindelijk!ОтветитьПожаловаться000
 • Гость16:36 21.08.16 wat de London of andere manier?ОтветитьПожаловаться000
 • Гость19:53 18.08.16 Yulia, moge GOD je de kracht geven en geduld ,je doet alles goed, en belangrijker nog, Masha выздоровелаОтветитьПожаловаться000
 • Гость05:38 18.08.16 doen Julia zeer interessant,met positie is niet arrogant vrouw,heel aards.Ja, en de hele familie is heel nobel lijkt.Je persoonlijkheid is leuk om naar te kijken,leuk om naar te luisteren.niet dat al deze “zvezdichka”,die zichzelf als goden.ОтветитьПожаловаться000
 • Гость21:05 16.08.16 Ook echt van hun familie, heldere en positieve mensen, Masha spoedig herstel!ОтветитьПожаловаться000
 • Гость13:10 16.08.16 Yulia,alles komt goed! U hebt zo een intelligent persoon kan niet voor een ander. Al uw recepten, doordrenkt met vriendelijkheid, dus alles blijkt gewoon “Bang!”. Bidden voor u en uw meisje.ОтветитьПожаловаться000
 • Гость08:40 16.08.16 ze is geweldig! De zon! Geluk aan haar en haar familie!ОтветитьПожаловаться000
 • Iera+07:53 16.08.16 ik hou zoveel van haar!ОтветитьПожаловаться000

Abonnement op de nieuwsbrief resulsetmetadata wday.ru gaat u akkoord met de voorwaarden van de gebruikers overeenkomst