De vrouw van Alec Baldwin verloor een vijfde kind

Slechts een paar dagen geleden Hilaria Baldwin gepubliceerd in Instagram-account een omvangrijke post waarin hij vertelde volgelingen dat ze zwanger is het vijfde kind, maar is al aan het voorbereiden op een miskraam. Helaas, haar verwachtingen werden bevestigd: de volgende scan toonde aan dat baby ‘ s hart niet meer beats wat de vrouw van Alec Baldwin zei gisteren in sociale netwerken.

“Vandaag op de echo hadden we niet horen een hartslag. Dit is het einde. Maar een paar sterke hart sloeg bij mij in de buurt. Ik was zeer gelukkig, want ik ben omringd door zoveel liefde. Dank u voor uw steun en voor het delen van hun persoonlijke ervaringen. Samen staan we sterker’, schreef Hilaria. Ze publiceerde een foto waarop ik naast haar zitten, haar man Alec en hun vier kinderen: vijf-jaar-oude Carmen Gabriela, drie-jaar-oude Rafael Thomas, een van twee jaar engel Charles en tien maanden oude Romeo.

Hilaria Baldwin schreef een dergelijke Frank post. Volgens haar, ze is moe van het doen alsof, dat komt vaak voor bij zwangere vrouwen, en de wil om de krachten te bundelen in het belang van het onderwerp van abortus heeft opgehouden te tabourets in de samenleving. “Velen houden hun situatie in het eerste trimester. Voor iemand dat is prima, maar ik vind het vermoeiend. Ik ben ziek en moe van mijn lichaam aan het veranderen, en ik heb net te doen alsof alles in orde is. Ik heb altijd al eerlijk met u en niet beschaamd om te vertellen over deze ervaring,” erkende Hilary.