Demi Lovato ‘verwoest’ volgende vriend dood

Demi Lovato ‘verwoest’ volgende vriend dood

Demi Lovato heeft achtergelaten, “gebroken” en “verwoest” na één van haar vrienden is overleden als gevolg van een verslaving, en ze smeekte de mensen om te spreken met anderen als zij of hun vriendjes zijn lijden.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Demi Lovato heeft gelaten “verwoest” na de dood van haar vriend.

Demi Lovato

De 27-jarige zangeres en actrice zegt verslaving is “geen grap” na één van haar vriendjes, Thomas, is overleden op dinsdag nacht (08.10.19) door het “vreselijke ziekte”, en zijn dood heeft achtergelaten Demi “verpletterd”.

Ze schreef op haar Instagram Verhalen: “houd uw dierbaren strak. Ze zeggen dat ze speciaal zijn en dat je van hen houdt. Zorg ervoor dat ze het weten. RIP mijn boo @sirtruss.

“Verslaving is GEEN grap.. de hemel heeft verdiend deze prachtige engel laatste nacht omwille van die verschrikkelijke ziekte. Ik ben gebroken en altijd zal je missen @sirtruss. (sic)”

Na Thomas’ dood, Demi – die eerder heeft gestreden verslavingsproblemen zelf is geroepen voor mensen om “hulp vragen” of zij iemand weten is “worstelen”.

Ze voegde eraan toe: “Als u of iemand die u kent worstelen weet dat het ok is om hulp te vragen. (sic)”

Demi geleden een bijna fatale overdosis in juli vorig jaar, en de tijd doorgebracht in een behandeling centrum voor verslaving.

Een maand later, de ‘Sorry, Geen Sorry’ hitmaker brak haar stilte, voor het eerst sinds ze werd toegelaten, en bedankte haar fans voor hun “positieve gedachten en gebeden”.

Ze schreef: “ik heb altijd transparant geweest over mijn reis met een verslaving. Wat ik heb geleerd, is dat deze ziekte is niet iets dat verdwijnt of vervaagt met de tijd. Het is iets wat ik moet blijven overwinnen en zijn nog niet klaar. Ik dank God voor het houden van me levend en wel. Mijn fans, ik ben eeuwig dankbaar voor alle liefde en steun gedurende de afgelopen week en daarbuiten. Je positieve gedachten en gebeden hebben mij geholpen om te navigeren door deze moeilijke tijd. Ik moet nu de tijd om te genezen en te focussen op mijn soberheid en de weg naar herstel. De liefde die u alle weergegeven zal nooit vergeten worden en ik kijk uit naar de dag waarop ik kan zeggen: ik kwam uit op de andere kant. Ik zal blijven vechten. (sic)”

Tagged in Demi Lovato