Die is in de ik ben Een Beroemdheid 2019 line-up en wanneer begint het?

Vergeet het geluid van de metro, deze jongens gaan om te wennen aan het geluid van de jungle (Foto ‘ s: Getty/Rex)

Dit is niet een analyse van de line-up voor I ‘ m A Celebrity… Haal Me Hier heeft geopenbaard, en het is een doozy.

Caitlyn Jenner is de leiding van de celebs op weg naar de jungle naar het gezicht van de gevreesde Bushtucker Proeven, met een ITV bron vertelt The Sun: “Ze is een grote naam en een grote voor de producenten. ITV denk dat ze een van hun beste ooit signeren.

‘Het is een echt bout van de blauw. Ze hebben haar gevraagd elk jaar voor een lange tijd, maar uiteindelijk heeft ze voelde dat de tijd rijp was.’

Als we tellen de seconden tot in 2019 het seizoen van ik ben Een Beroemdheid aan de gang krijgt, hier is de volledige line-up van die bij Caitlyn in de jungle, en wanneer we in staat zijn om te beginnen met het afstemmen op.

Advertentie

Advertentie
Wanneer komt ik ben Een Beroemdheid beginnen?

Ik ben A Celebrity… Haal Me Hier zal beginnen op zondag 17 November.

Who ’s in de line-up voor I’ m A Celebrity 2019?

Caitlyn zullen worden vergezeld door voormalig Girls Aloud lid Nadine Coyle, met de bron toe te voegen: ‘Nadine is een grote naam en ITV was enthousiast om haar te krijgen. Haar link naar Cheryl maakt haar nog meer spannend vooruitzicht.

‘Het is geen geheim dat er geen verloren liefde tussen hen, en Nadine is verrassend eerlijk over wat er van haar perspectief. En ik ben een Beroemdheid zou wel eens het begin van iets groots weer voor haar.’

Om deze video te bekijken gelieve JavaScript inschakelen, en overweeg een upgrade naar een web
browser
ondersteuning voor HTML5
video

BBC Radio 1 DJ en Grote Broer aluin Adele Roberts zal ook zijn weg naar de jungle, samen met – zoals het eerder geruchten – voetballer Ian Wright.

Goede Morgen britse Kate Garraway is ook de toetreding tot de line-up voor 2019, ondanks het feit dat eerder vertelde haar co-host Ben de Herder: ‘Zelfs als ik het deed, ik kon niet zeggen dat ik het was.

Hoe zal Kate Garraway gaan in de Australische jungle? (Foto: Rex Features)

‘Ik hou niet van hoogtes. Ik hou niet van het donker. Ik hou niet van de camping, zelfs in een tent.’

Advertentie

Advertentie

Klinkt alsof ze de weg naar de juiste plek dan.

Dit is de ware Roman is op weg naar de jungle (Foto: Rex Features)

Presentator Romeinse Kemp, die de zoon is van Spandau Ballet Martin Kemp en Wham! zanger Shirlie Holliman, zal ook het raken van de jungle dit jaar, samen met voormalig rugby-speler James Haskell, en Rak-Su zanger Myles Stephenson.

Op de top van dat, twee soap sterren bij hen in de vorm van Corrie Andrew Whyment en Ronnie’ Jacqueline Jossa. • De volledige ik ben Een Beroemdheid… Haal Me hier 2019 line-up:

  • Caitlyn Jenner
  • Nadine Coyle
  • Adele Roberts
  • Ian Wright
  • Jacqueline Jossa
  • Kate Garraway
  • Andrew Whyment
  • James Haskell
  • Myles Stephenson
  • Romeinse Kemp

Ik ben A Celebrity…Haal Me Hier vandaan begint op 17 November op ITV.Kreeg een showbizz verhaal?

Of heb je een verhaal, video of foto ‘ s contact op met de Metro.co.verzending Entertainment team door ons te mailen celebtips@metro.co.uk, telefoonnummer 020 3615 2145 of door het bezoeken van onze Indienen Spullen pagina – we horen graag van u.

MEER: Ian Wright ‘bang van alles’ als ik Een Beroemdheid geruchten berg

MEER: ik ben Een Beroemdheid Dec Donnelly jets uit naar Australië met zijn vrouw Ali Astall en dochter vooruit 2019 start