Die is Rebekka, Vardy, heeft ze kinderen en wat is haar netto waarde?

Coleen haar beschuldigingen publiekelijk (Foto: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Rebekka gaf een verklaring in reactie schrijven: ‘Zoals ik net zei over de telefoon, ik wou dat je me had geroepen als u dacht dat dit. Ik spreek nooit met niemand over u diverse journalisten die hebben me gevraagd de loop van de jaren kan instaan voor.

‘Als u dacht dat dit was gebeurt kon je gezegd hebt voor me & ik kunnen gewijzigd mijn wachtwoorden om te zien of het gestopt. Over de jaren zijn verschillende mensen hebben toegang gekregen tot mijn Insta en net deze week heb ik gevonden, ik was de volgende mensen die ik niet kende en nog nooit gevolgd mezelf.’

De WAG en werkelijkheid sterren vervolgde: ‘ik ben niet grappig, maar ik heb het geld niet nodig hebt, wat zou ik winst van de verkoop verhalen op u? Ik vond u heel veel Coleen en ik ben zo boos dat je gekozen hebt om dit te doen, vooral als ik zwaar zwanger.

Advertentie

‘Ik ben misselijk dat ik zelfs te ontkennen. U moet noemde mij de eerste keer dat dit gebeurde.’

Metro.co.uk heeft contact opgenomen met Rebekka rep voor verder commentaar.Kreeg een showbizz verhaal?

Of heb je een verhaal, video of foto ‘ s contact op met de Metro.co.verzending Entertainment team door ons te mailen celebtips@metro.co.uk, telefoonnummer 020 3615 2145 of door het bezoeken van onze Indienen Spullen pagina – we horen graag van u.

MEER: Naomi Campbell voelt geen druk om kinderen te hebben: ‘ik zal zien wat het universum brengt mij’

MEER: Ben Stokes slams ‘onverantwoord’ huiselijk geweld vorderingen volgende afbeeldingen als Piers Morgan verdedigt cricketer