Die verliet ik ben Een Beroemdheid afgelopen nacht en die heeft links de jungle, dus ver in de serie 19?

Cliff Parisi de tijd in de jungle is voorbij (Foto: ITV)

De Oproep van de Verloskundige sterren en voormalige Ronnie acteur verloor in de stemming te Caitlyn Jenner – achteraf zeggen het was een ‘geweldige ervaring’.

Advertentie

Advertentie

‘Tenzij je het hebt gedaan, je hebt geen idee,’ voegde hij eraan toe, ‘Echt de moeite waard, ik vond het geweldig, met een aantal fantastische mensen, geleerd wat spullen – ik kijk echt uit naar het zien van mijn familie wel.’

Om deze video te bekijken gelieve JavaScript inschakelen, en overweeg een upgrade naar een web
browser
ondersteuning voor HTML5
video

Cliff ging toegeven dat hij stiekem zout en peper in kamp in zijn broek – veel te Ant en Dec ‘ s verbazing en ook tegen hen zei: ‘ik zou adviseren iedereen als ze aangeboden krijgen om dit te doen, om het te doen want het is fantastisch.

‘De eerste week was echter moeilijk. Ik ging me een beetje, er zijn een aantal grote tekens er in.’

Wie heeft verlaten ik ben Een Beroemdheid 2019 zo ver?

Hier is die anders is links de jungle zover deze serie:

Adele Roberts

Adele en haar Jane McDonald ‘ foto – weer terug naar de beschaving (Foto: Rex)

Radio 1 DJ Adele was de eerste beroemdheid te worden gestemd uit het kamp van deze serie, te midden van de controverse over een formulering fout in de stemming app – wat betekende dat alle stemmen uitgebracht via de app waren verdisconteerd.

Ze vertelde Ant en Dec op haar exit: ‘In ieder geval ben ik eerst aan iets! [Ik ging in] even voor mezelf… ik was bang hoe het zou gaan.’

Advertentie

Advertentie

Maar ze voegde eraan toe dat de bestrijding van spinnen en dergelijke, zou niet meer de moeite het haar na geconfronteerd met haar angsten, zeggende: ‘ik voel me alsof ik ben sterker dan ik besefte.’

Andrew Maxwell

Andrew Maxwell was de tweede te verlaten (Foto: Rex Shutterstock)

Komiek Andrew Maxwell was de tweede beroemdheid te verlaten kamp na de volgende ronde van de publieke stemming.

De Ierse grappenmaker zei dat zijn tijd in de show was ‘amazing’ alvorens in te gaan op te pakken zijn vetes met Ian Wright.

‘Ik hou van die man. We zijn echt vergelijkbaar,’ zei hij, toegeven dat ze ruzie omdat ze beide ‘family man’. ‘Er was zelfs nog nooit een moment van persoonlijke animositeit. Er was een enorme hoeveelheid van genegenheid.’

Wie is er nog in ik ben Een Beroemdheid in 2019?

Wie wordt de volgende om te gaan? (Foto: ITV)

Hier ‘ s die nog in het kamp…

  • Nadine Coyle
  • Kate Garraway
  • James Haskell
  • Caitlyn Jenner
  • Jacqueline Jossa
  • Romeinse Kemp
  • Myles Stephenson
  • Andrew Whyment
  • Ian Wright

Ik ben Een Beroemdheid gaat door op dinsdag nacht op ITV om 9 uur.Kreeg een showbizz verhaal?

Als je hebt een beroemdheid verhaal, video of foto ‘ s contact op met de Metro.co.verzending entertainment team door ons te mailen celebtips@metro.co.uk, telefoonnummer 020 3615 2145 of door het bezoeken van onze Indienen Spullen pagina – we horen graag van u.

MEER: Liefde Eiland 2020 daalt first-look teaser van de winter series tijdens I ‘ m A Celebrity ad breken