Dillian Whyte bijna stoppen met boksen dan mislukt de test van de drug controverse

Abonneren Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het versturen van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Dillian Whyte beweert dat hij bijna is afgesloten vanwege de stress van de afgelopen maanden.

Whyte heeft geleefd onder een wolk sinds het werd onthuld in juli slaagde hij er niet als een drugs test voordat hij zijn laatste strijd tegen de Oscar Rivas.

Zijn team dat hij kan geen commentaar geven op het positieve monster omdat zijn zaak wordt nog steeds onderzocht door het BRITSE Anti-Doping en hij zegt dat hij kwam dicht bij het lopen van afstand van het boksen.

Whyte, 31, keert terug naar de ring tegen Mariusz Wach op zaterdag undercard en zei: “Het is goed om terug te zijn in de ring, want het is al stressvol.

“Een paar keer heb ik nagedacht over het lopen van afstand van het boksen en vijzelen in. Maar mijn team, ze bleef duwen me, spoorde me aan om naar de sportschool en het nemen van de mickey uit van mij, te zeggen dat mijn buik werd steeds groter.

Dillian Whyte treinen komende van de strijd met Mariusz Wach
(Beeld: Getty Images)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Eddie Hearn problemen update over Dillian Whyte ‘ s test van de drug van controverse

“Er waren een paar keer dacht ik vergeet het boksen, heb ik genoeg en in de nacht want het is zo stressvol.

“Ik kwam dicht in de buurt. Ik ben niet iemand om mee te praten over mijn emoties, maar ik heb benadrukt en down en depressief. Maar mijn team bleef duwen me en duwt me.

“Dus het is goed om terug te zijn in de ring, gemotiveerd, en ik kan je vertellen, Wach gaat krijgen geschift!”

Henk geeft toe dat hij beschouwd als stoppen met boksen
(Beeld: Getty Images)

Lees Meer
Anthony Joshua vs Andy Ruiz Jr II

  • Ruiz Jr trollen Jozua met Knicks jersey

  • Haye verklaart waarom Jozua was verrast

  • Ruiz Jr DM ‘ s naar Eddie Hearn

  • Wilder maakt rematch voorspelling

Whyte heeft ook een held in zijn kamp te inspireren hem na zijn broer Dean een ingetogen man, die had een paniek aanval, probeert de deur open te maken op hun vlucht van Heathrow naar Riyadh op maandag.

“Ik lag te slapen toen het gebeurde en toen ik wakker werd, hoorde ik alles over,” zei hij. “Ik was teleurgesteld dat hij niet de man te raken.

“Ik had net sloeg hem om eerlijk te zijn, want dat is geen grapje. Mijn broer gaf hem een kans, maar ik zou klopte hem schoon.”