Dwyane Wade stonden voor de 12-jaar oude zoon, die bespot voor lange nagels en een blote buik

Vorige week een beroemde basketballer Dwyane Wade gedeeld een ontroerend beeld van een familie op thanksgiving. Echter, in plaats van bewondering, de voormalige NBA-ster liep in een batch van kwaadaardige aanvallen.

In de foto, Wade met zijn één jaar oude dochter, naast hem zijn vrouw Gabrielle Union en 12-jaar-oude zoon Zion, geboren in eerste huwelijk met school vriend Siobhan Funches. Het uiterlijk van een jongen en trok de aandacht van abonnees. De tiener is het dragen van een halster top, en zijn handen versierd met lange nepnagels. De overdreven vrouwelijkheid van het kind is verbaasd en boos sommige volgelingen van de basketballer.

“Waarom is zijn zoon, gekleed als een meisje?”, “Zet de nagels en het dragen van een gewas-top. Waar te kijken naar de biologische moeder van het kind?” — schrijf in de reacties.

Het lijkt erop dat zoon Wade in de voetsporen van de nakomelingen van Charlize Theron, Naomi watts en Megan Fox, die de voorkeur geven om te kleden de jongens in girly outfits. Maar zoals ze zeggen, in elke hut hun rammelaars, dus Dwayne gereageerd op de kritiek van haters en verdedigde de erfgenaam.

Ik heb een aantal post-thanksgiving haat op sociaal over mijn familie foto. Domheid is afgezien van deze wereld waarin we leven—zodat ik het krijgen. Maar hier is het ding—ik heb gekozen om te leiden van mijn familie niet y ‘ all. Dus we blijven ons en elkaar ondersteunen met trots, liefde en een glimlach! ✌🏾

— DWade (@DwyaneWade) 30 November 2019

Mijn enige doel als ouder te ondersteunen en te houden van hun kinderen, wat er ook gebeurt. Ik werd geconfronteerd met de haat na de publicatie van de foto ter gelegenheid van thanksgiving. Domheid is een onderdeel van de wereld waarin we leven, dus ik moet nemen. Maar hier is het ding: ik ben het hoofd van mijn familie, dus we blijven gewoon jezelf en ondersteunen we elkaar met trots, liefde en een glimlach op mijn gezicht,

— schreef de atleet op Twitter.