Eddie Hearn de drie-vechten plan voor Tyson Fury die zwaar afgewezen

Abonneren Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het versturen van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Tyson Fury heeft geopenbaard Eddie Hearn bood hem een drie-fight deal te monden in een strijd met Anthony Joshua.

Woede keerde terug naar de ring vorig jaar dat volgt op een drie jaar gestreden met drank en drugs die stuurde hem in een diepe depressie.

Uiteindelijk besloot hij in te schrijven bij de organisator Frank Warren en ging op om te verdienen een omstreden teken met wereldkampioen Deontay Wilder vorig jaar.

Maar het schrijven in zijn autobiografie Achter Het Masker, Woede gedetailleerde het aanbod draaide hij zich naar beneden.

“Organisator Eddie Hearn is een van de machtigste mannen in het boksen vandaag, met een ego dat bijna suggereert dat hij voelt dat hij de zwaargewicht kampioen van de wereld,” zei hij.

Tyson Fury met promotor Frank Warren
(Afbeelding: PA)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen

  • Tyson Fury ontkent wordt drug bedriegen als zwaargewicht herinnert mislukte test

“Er is geen twijfel dat hij een grote stal van boksers; hij heeft op een aantal grote evenementen en het heel goed gedaan voor de wil van Anthony Joshua.

“Hij liet me een redelijk aanbod, maar toen woog ik dingen tot ik voelde dat ik ben gaan waar ik dit moet worden gezien de aandacht die ik ben door en ook iemand die mij hun prioriteit en het leveren van de gevechten die ik wilde.

“Ik had het gevoel dat Hearn en de Hemel was hun grootste ster in Jozua; er was geen manier waarop ik zou gaan spelen de tweede viool aan iedereen en ik denk dat dat is hoe het zou moeten zijn. Sky had hun een gouden jongen en kon er slechts één; er was geen ruimte voor twee.

“Hearn zijn best deed om mij aan te melden. Hij zet samen een plan voor de grote gevechten met de voormalige world heavyweight titel challenger Dillian Whyte en voormalig wereld-cruiserweight kampioen Tony Bellew, voor een confrontatie met Joshua.

Lees Meer
Tyson Fury ‘ s autobiografie

  • Fury opent op split met trainer

  • Fury vrouw wilde hem met pensioen te gaan

  • Fury ontkent wordt drug cheat

  • Hearn de drie-vechten plan voor Fury

“Maar na zo’ n lange lay-off ik had tijd nodig om terug te komen en de plot mijn weg vooruit, en de bottom line was dat Jozua was zijn man. Ik had iemand nodig die mijn belangen op het hart, en was bereid om zorgvuldig om met mijn rentree.”

Woede in plaats daarvan ondertekend met Warren en sloeg Francesco Pianeta en Sefer Seferi alvorens met Wilder.

Sindsdien heeft hij geslagen Otto Wallin en Tom Schwarz en is te wijten aan rematch Wilder in februari.

“In mijn achterhoofd wist ik dat de persoon die ik zou waarschijnlijk gaan met Frank Warren, vanwege wat hij voor mij had gedaan in het verleden toen het leek mijn carrière had geraakt, kun je een obstructie na de twee geannuleerd gevechten met David Haye,” schrijft Fury.

Fury ging op te trekken met Deontay Wilder
(Afbeelding: PA)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen

  • Tyson Fury opent op split met trainer Peter volgende Wladimir Klitschko winnen

“Frank had altijd voelde ik me welkom in zijn shows en na het spreken met hem over BT Sport, die was net in boksen en waren op zoek naar een grote speler naast hun rivaal Hemel, ik werd aangemoedigd door wat hij zei.

‘We hadden het al een beetje en ik voelde was de deal dat maakte het meest logisch. Ik was van plan om die aandacht te krijgen die ik nodig had, zou ik de belangrijkste man en ik wist dat Frank kon mij de juiste gevechten om me terug in de titel strijd zijn.”

Achter Het Masker door Tyson Fury is nu uit