Eddie Murphy ‘ s familie in het centrum van zijn leven

Eddie Murphy ‘ s familie in het centrum van zijn leven

Eddie Murphy benadrukt het centrum van zijn leven is “zijn familie en zijn kinderen” als hij geopend over het balanceren van zijn carrière en ouderschap.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Eddie Murphy zegt dat het centrum van zijn leven is “zijn familie en zijn kinderen”.

Eddie Murphy

De ‘Coming to America’ ster vindt het belangrijk om “aanwezig” in zijn kinderen in het leven, en dat heeft hem meer selectief op welke taken hij neemt als hij niet wil pick-film rollen, alleen maar omdat “iemand flitste een groot dollar teken in de voorkant van je”.

Hij zei: “Mijn carrière, of wat ik ben als kunstenaar, dat is niet in het centrum van mijn leven. In het centrum van mijn leven is mijn gezin en mijn kinderen. Dat is de belangrijkste relatie, en alles komt daarna. Ik heb 10 kinderen, en ik ben aanwezig, en ik ben een deel van hun leven. Je kreeg een soort van evenwicht met de carrière en het persoonlijke leven. Ik begon met het maken van films toen ik 20 was, en ik deed auditie voor SNL toen ik 18 was, dat is dus 40 jaar geleden. Dus ik had een beetje kruispunt waar het was, Het is tijd om terug af, en op de bank zitten en gewoon Papa. Nu, ik wil gewoon om dingen te doen waar er een emotionele haak, en het is iets dat ik echt in, en het niet alleen doet omdat, weet je, iemand flitste een groot dollar teken in de voorkant van je.”

En de 58-jarige acteur ziet zichzelf als een “anomalie”.

Hij toegevoegd aan Vanity Fair magazine: “Als ik ouder word, ben ik altijd kennis te hebben genomen van het feit dat dit zeldzaam is. Om een acteur is een zeldzaam iets. Om daadwerkelijk geboren worden, is de kans van u en mij, en de kansen van een persoon die geboren zijn in een 400 biljoen. Gewoon te krijgen – alleen maar om hier te zijn. Dan op de top van dat je een acteur, en niet zomaar een acteur, een acteur die daadwerkelijk wordt wereldwijd bekend en heeft een zekere impact. Krijgen, dat na twee of drie jaar, en dan worden rond 40 jaar op dit niveau – en een zwarte man – het is gewoon super ijle lucht die ik ben. Zodat ik nooit naar waar ik was als, Oh, dit is klote, want ik heb altijd [bekend] dit niet gebeurt. Ik ben een anomalie.”

Tagged in Eddie Murphy