Eddie Murphy zei over het feit dat een vader van 10 kinderen en opa

Een 58-jarige komiek is genieten van een nieuwe carrière nam af na de film “mijn naam is Dolemite” en terug te keren naar Saturday Night Live. Maar het grootste geluk Murphy in zijn grote familie.

Onlangs heeft de acteur gaf in een interview met Vanity Fair, waarin hij beschreef hoe de waarden zijn familie. Eddie heeft 10 kinderen, de oudste zoon van 30 jaar oud, de jongste iets meer dan een jaar. Ook Murphy heeft een kleinzoon.

Alles gebeurt in cycli. Nu ben ik in een cyclus waarbij er geen grotere vreugde dan om kinderen te hebben. Er is geen grotere zegen dan te zien zijn kleinzoon,

— zei de acteur.

Bekijk dit bericht in Instagram

Publicatie van Bria (@bria_murphy) 25 Dec 2018 om 9:48 PST

In November 2018, Murphy en zijn bruid Paige butcher boy was born Max Charles. Dit is hun tweede kind, hij heeft een drie jaar oudere zusje Izzy una. Acht kinderen Eddie — van andere vrouwen. Vijf erfgenamen hij gaf geboorte aan Nicole Murphy. In de betrekkingen met de lid van de Spice Girls Melanie brown, Eddie vader werd van een dochter, maar voor een lange tijd niet nemen voor het kind.

Met een huidige minnaar Murphy is in een relatie van zes jaar, maar het paar nog steeds niet regelen het huwelijk. Ze zeggen dat de acteur is nog steeds aan te nemen Paige butcher als zijn vrouw.

Carrière is niet het centrum van mijn leven. Het centrum — mijn familie en de kinderen. Dit is belangrijk, al het andere komt na hen. Ik ben betrokken bij het leven van alle 10 kinderen, we hebben voor het bouwen van een duidelijke balans tussen gezin en werk. Maar nu, ik voel dat het tijd is om afstand te nemen van een carrière op de bank zitten en gewoon papa. Is het niet interessant om me tegen, ik ben geïnteresseerd in emoties. Ik ben bezig om dat roept een emotionele reactie, dat ik echt leuk

— zei Murphy.