Een andere Josh Warrington overwinning zou kunnen storten op zijn eigen fans in de schulden

Abonneren Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het verzenden van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Josh Warrington het leger van trouwe fans zijn klaar om een duik zelf in duizenden euro ‘ s aan schulden, om te getuigen van hem te realiseren zijn Las Vegas dream.

De vedergewicht kampioen van de wereld is wanhopig op zoek naar het vergroten van zijn nalatenschap door het toevoegen van een tweede gordel om zijn collectie met een reis naar Sin City.

Hij had gehoopt om te worden geconfronteerd met Oscar Valdez of Leo Santa Cruz vanavond maar zowel in plaats daarvan gekozen om hun titels.

Nu de onbekende Sofiane Takoucht staat tussen Warrington en een reis in Amerika, waar hij zal worden ondersteund door de beste ondersteuning in groot-Brittanniƫ.

“Na een gevecht mensen zijn sms me te zeggen, ‘Geef ons een idee Josh, laat het ons weten zodra je horen’.

Josh Warrington neemt Sofiane Takoucht
(Afbeelding: de Actie van de Beelden via Reuters)

Lees Meer

  • Ring lopen en start tijden voor Josh Warrington strijd

“EĆ©n van mijn maten ringen mij een paar weken na en zegt: ‘Josh heb je gehoord owt? Ik heb mezelf een creditcard met 3.000 pond op. Ik heb het kwadraat van de missus omhoog, ze weet dat ze zal komen met mij.

“‘Er zijn een paar van de jongens brengen hun missuses dus ze gaan hun verwendagen, maar dat credit card is er voor niets anders dan de strijd’.

“Je kunt het niet kopen. De man is uit gegaan en misschien zelf een beetje schuld. Maar hij zei: ‘daar ben ik je won een strijd op het gemeentehuis’.

“Dat was in 2013 en hij is een iegelijk, omdat hij op die reis.

“Hij is er geweest backing me helemaal, het is een lange reis geweest. Hij zei: ‘Er is geen manier waarop ik ben niet je te zien in las Vegas, in New York, op die billboards. Mensen over de hele wereld over je praten, ik ben er, het gebeurt’.

“Een van mijn school pals zei te zijn mevrouw, ‘ik weet het we hebben net een nieuw huis gekocht, ik weet dat we hadden net een baby, maar luister, ik ben naar school geweest met hem. Ik gebruikte om te zien hem in de kunst van de klasse, in de wiskunde klas en voor hem te vechten in Vegas of New York, je begrijpt het niet, ik moet er zijn voor de volledige week.

Warrington verdedigt zijn wereldtitel
(Afbeelding: de Actie van de Beelden via Reuters)

Lees Meer

  • Josh Warrington vs Sofiane Takoucht TV kanaal

“Ik ben niet gewoon gaan voor de nacht, dan heb ik te genieten van de open trainingen, het houden van persconferenties, het wegen-ins. Het is een once-in-a-lifetime’.

“En toen hij dat zei, f****** hell, het raakte me een beetje omdat hij niet weet iedereen wie hij is opgegroeid met die in staat zal zijn om die kans te vechten in deze grote podium laat zien.”

Warrington vecht voor de 30e keer vanavond hebben gewonnen zijn titel tegen Lee Selby op het bord van vorig jaar.

Maar hij enige kans bekendheid in 2015 toen hij begon te verkopen uit de Leeds Arena, hij heeft nu zijn tweede thuis.

Maar na een zwaar bevochten titel verdediging tegen Carl Frampton en Kid Galahad, Warrington is wanhopig om te volg in de voetsporen van zijn idolen en box in Amerika.

“Toen ik begon wilde ik de Britse kampioen, ik wilde om te vechten op de Leeds Arena,” zei hij. “Ik weet het ze zijn niet zo spannend voor de meeste boksen mensen, veel van de strijders professioneel in deze dag en leeftijd met de aspiraties van een unified kampioen, lang voordat ze hebben zelfs gedaan voor vier of zes rounder.

Warrington beat Kid Galahad laatste time-out
(Afbeelding: de Actie van de Beelden via Reuters)

“Voor mij is het opgroeien van het kijken naar de likes van Ricky Hatton, Joe Calzaghe, zie je de grote avonden in Madison Square Garden en Las Vegas.

“Het gaat over het maken van herinneringen, niet alleen voor mezelf, maar voor de fans. Degenen die met mij samen de reis van de toeristische centra, het bestrijden van de belangrijkste gebeurtenissen, de arena ‘ s, naar Leeds Arena, aan bord over te gaan en geeft hen een kans om mij te ondersteunen op verschillende locaties.

“Mensen zeggen: ‘Je bent geobsedeerd door te gaan naar de Staten,’ maar het is omdat de naam op een bord en zie duizenden fans hebben samen op vakantie, op reis, op het vliegtuig reizen samen, onder het hotel foyer en zaal foyers en in de komende jaren te zeggen, ‘weet je nog toen we gingen in die strijd terug in 2018, 2019, 2020 om naar te kijken Josh Warrington vechten?’.

“Ik boxed op de Paul Smith-Arthur Abraham undercard in Berlijn in 2015. Het was slechts een acht-rounder, het was alleen tegen Edwin Tellez, een doorgewinterde gezel nu. Maar ik heb gehoord dat veel van de verhalen zijn en dat de vele verhalen – over het reizen naar het vliegveld, het vliegtuig reis over, wanneer ik hoor, dat brengt een glimlach op mijn gezicht.

“Ja, ik heb persoonlijke doelen – ik wil winnen wereld titels – maar ik zou graag om ze te winnen in andermans achtertuin nu.

“Ik wil laten zien dat ik kan gaan in andermans achtertuin – misschien is het de druk neemt uit een klein beetje – maar ook om de herinneringen voor de fans die er zijn geweest.”