Elizabeth Banks zo dankbaar voor de man te ondersteunen

Elizabeth Banks zo dankbaar voor de man te ondersteunen

‘Charlie’ s Angels’ directeur Elizabeth Banks is zo dankbaar dat haar man Max Handelman voor altijd ondersteuning van haar carrière.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Elizabeth Banks is zo dankbaar dat haar man is de “sterkste supporter” van haar carrière.

Elizabeth Banks

De 45-jarige actrice en regisseur zegt dat haar echtgenoot Max Handelman – een financier met wie ze is mede-oprichter haar productie bedrijf, Bruine Productions heeft “gered” haar “alle mogelijke manieren en was de persoon die gaf haar het vertrouwen om nieuwe stappen achter de camera en roer films.

Ze zei: “Max was de eerste die in mij geloven als directeur en hij is mijn sterkste supporter. Hij redde me op alle mogelijke manieren.

“Zo veel van je geluk afhankelijk is van de persoon die je bent met, en mijn man en ik zijn altijd de side-by-side omdat wij onze productie bedrijf samen.

“Max is geloof in mij is nooit verdwenen en ik ben gedreven om te bereiken, zoveel als ik kan omdat ik wil dat hij trots op me.”

Elizabeth – die maakte haar regiedebuut op ‘Pitch Perfect 2’ en heeft verzorgde de komende ‘Charlie’ s Angels’ – reboot- voelt ook heel veel geluk ze heeft een flexibele baan die het mogelijk maakt ze veel tijd met haar zonen, Magnus, acht en zes jaar oud Felix.

Spreken psychologisch stereotype gedachten magazine, zei ze: “We hebben een hulp in huis en ik heb het geluk dat ik een baan waar na ik kom terug van het werken op een filmset voor een langere periode, ik krijg om te verblijven voor een aantal maanden en met mijn kinderen.

“Ik heb een goede vriend die werkt bij het Ministerie van Justitie en laat ze haar kinderen vroeg in de ochtend thuis komt laat in de avond, denk ik, is het veel moeilijker.

“Ik besteed veel tijd op zoek na mijn twee jonge kinderen. Ik vind het heerlijk om een moeder en alles wat daar bij komt met een gelukkig gezin. Ik heb het aangepast vrij goed te ‘managen’ van mijn tijd.

“Er zijn zo veel werkende moeders die hebben veel meer stress dan ik en vind ik nog steeds het verhogen van twee kinderen vermoeiend kan zijn – zelfs wanneer je een groot man te helpen.”

Tagged in Elizabeth Banks