Ellen Page, houdt van het leven van een echtpaar

Ellen Page, houdt van het leven van een echtpaar

Ellen Page, houdt ze getrouwd en heeft nog nooit voor iedereen wat ze doet voor de vrouw Emma Portner.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Ellen Page, houdt ze getrouwd.

Ellen Page

De ‘Juno’ – actrice trouwde met Emma Portner in januari 2018 na zes maanden van dating en terwijl ze verliefd geweest voordat ze voelde zich nooit voor iedereen de manier waarop ze voelt voor de danser.

Ze vertelde Balans magazine: “ik voel me anders, in de zin dat ik gewoon love it so much.

“Ze is de liefde van mijn leven en ik heb niet echt een woord voor het andere dan deze nieuwe, allesomvattende gevoel dat…

“Ik denk dat het voelt gewoon echt aarding en echt mooi. Absoluut, ik heb het in de liefde voor, en dit was zeker een zeer verschillende nieuwe vorm en de nieuwe vorm, duidelijk.”

De 31-jarige actrice – die kwam uit in 2014 is blij om te delen met haar dochter het leven op haar social media profielen, omdat ze gelooft dat de zichtbaarheid is de sleutel tot verandering.

Ze zei: “We zijn een getrouwd lesbisch stel, en in een wereld die niet genoeg HETERO+ voorstelling, die u zichtbaar wilt maken.

“Toen ik op de middelbare school in grade 10, althans bij mijn weten, geen enkele jongen was. Ik herinner me dat ik 14 en struikelen over een film als ‘Maar ik ben een Cheerleader’ op TV en hoeveel dat voor mij betekende. Wat een klein moment tussen twee personages en één ding zei me gaan ‘dat is een beetje hoe ik me voel’.

“Ik denk niet dat het belang van het zien van jezelf weerspiegeld kan worden ondergewaardeerd.”

De ‘Freeheld’ – actrice gaf ze voelde een enorm verschil “fysiek” na coming out.

Ze zei: “ik voel me nog steeds ik ben gewoon nog steeds in staat om te zijn wie ik ben en voel me goed in mijn lichaam. Het verschil voelde ik me fysiek na coming out was net als… je zou het voelen om het te geloven.”

Tagged in Ellen Page